Erdoğan Samsun’a Gelecek mi? – 6592

Erdoğan Samsun'a Gelecek mi?

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 26 Temmuz Cuma günü partisinin ‘Genişletilmiş İl Başkanları’ toplantısına başkanlık etmesi planlanıyor. 130’uncusu gerçekleştirilecek olan toplantıya, 81 il başkanının yanı sıra il belediye başkanları da davet ediliyor. Toplantıya AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir birlikte katılacak.

TEŞEKKÜR TURUNA ÇIKACAK

31 Mart ve 23 Haziran seçimleri sonrasında MYK’dan milletvekillerine, partisinin il yönetimlerine varıncaya kadar tüm yönetim organlarıyla ve tüm kademeleriyle bir araya gelmiş olacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın daha sonra teşekkür turuna çıkacağı öğrenildi. Seçimlerde AK Parti’ye ‘en büyük desteği veren’ il ve ilçelere ‘teşekkür turu’na çıkacağını ifade edilen Erdoğan’ın, Samsun’a da gelmesi bekleniyor. 

Samsun’da AK Parti’nin Büyükşehir ve 12 ilçe belediyesi bulunuyor. Aynı zamanda Çarşamba, Vezirköprü ve Ayvacık İlçe Belediyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’ye en çok veren 10 ilçe arasında yer almıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu