100. Yıla Özel Sünnet Şöleni – 5870

100. Yıla Özel Sünnet Şöleni

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında bu yıl 9.su gerçekleştirilecek olan Doğa, Kültür, Sanat ve Turizm Festivali 15 Temmuz 2019 pazartesi günü 15 Temmuz Millet Meydanında gerçekleşecek.

Festival kapsamında her yıl gerçekleştirilen Sünnet Şöleni için ise kayıtlar başladı. Çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ebeveynler 19 Mayıs Belediyesi Danışma Bürosuna başvurarak kayıtlarını yaptırabilir.

Festival hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Osman Topaloğlu; ‘’ Her yıl gerçekleştirdiğimiz festivalimiz bu yıl daha anlamlı bir hale geldi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının Samsunumuza çıkışının 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceğimiz festivalimizde sünnet şölenimiz için kayıtlarımız başladı. Bafra Devlet Hastanesinde Uzman Hekimler tarafından gerçekleştirilecek olan operasyonla erkekliğe ilk adımlarını atacak olan yavrularımızın bu mutluluğunu birlikte yaşayacağız. Erkekliğe ilk adımı atacak olan yavrularımızın her türlü ihtiyacı yine belediyemiz tarafından karşılanacaktır. Ayrıca yine etkinlik kapsamında bisiklet gezisi, Nebiyan ve Kuş Cenneti gezisinin yanısıra akşamında, 15 Temmuz Millet Meydanımızda gerçekleştireceğimiz programa da tüm halkımızı şimdiden davet ediyorum.’’ dedi.
 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu