29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir şok! – 8015

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında bir şok!

İzmir’in başkanları arasında tartışma çıktı. İzmir’in Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu sözlü ve fiziksel saldırıya maruz kaldı. Başkan filiz Ceritoğlu katıldığı etkinlikte sözlü ve fiziksel saldırıya uğradı.

CHP’nin İzmir belediye başkanı filiz Ceritoğlu 29 Ekim kutlamaları için katıldığı Şirince semtindeki etkinlikte İzmir’in eski belediye başkanı olan Hüseyin Vefa Ülgür tarafından saldırıya uğradı. Başkan Filiz Ceritoğlu’nun yanı sıra fiziksel ve sözlü saldırıya bir kadın Belediye çalışanı da maruz kaldı. Bu saldırıdan sonra jandarma ekipleri harekete geçerek eski belediye başkanı Hüseyin Vefa Ülgür ve etrafındaki yakınlarını göz altına aldı.

 İzmir ‘in belediye başkanı filiz Ceritoğlu ise 29 Ekim sırasında Selçuk vatandaşıyla beraber kent merkezinin yanı sıra Zafer ve 14 Mayıs semtini meşalelerle aydınlatarak göz kamaştırıcı bir fener alayına imza attı. Başkan filiz Ceritoğlu kentlerde süren kutlamaların ardından bazı CHP yöneticileri meclis üyeleri ve belediye çalışanlarıyla köylerde düzenlenen etkinliklere de katıldı.  

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu