AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare: Yapılan Hizmetler Usanmadan Anlatılacak – 9845

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Teyyare: Yapılan Hizmetler Usanmadan Anlatılacak

AK Parti Samsun İl Başkan Adayı Mehmet Tayyare, AK Parti hükümetinin canla başla yaptığı hizmetlerin kentte anlatılamadığını öne sürdü. AK Parti’nin hizmetlerinin gençler tarafından bilinmediğini söyleyen Teyyare, ” 3 kasım 2002 öncesi Türkiye’yi gençlerimize tanıtamadığımız için 35 yaş altı gençlerimiz,  03 kasım 2002 öncesi Türkiye daha iyi ve güzeldi sanıyor ”dedi. 

MİLLET ÇOK ZORLUKLAR ÇEKTİ 

Teyyare, “Hâlbuki ki, 03 kasım 2002’de AK Parti iktidar olana kadar bu millet neler neler çekti.  Açlık, kıtlık, yokluk, umutsuzluk bizden neler neler götürdü. Gazete patronları hükümet kurar, hükümet yıkar olmuştu. Bir gecede Merkez Bankası’nın kasasından 26 milyar dolar buhar olmuş gitmişti. Aylık gecikme faizi yüzde 15, yıllık yüzde 180 olmuştu. Gecelik repo faizleri yüzde 7500’lere çıkmıştı. Banka faizleri yıllık bazda yüzde 240’lar civarındaydı. Ölen evladını hastane rehin tutuyordu. Hastane ücretini ödemede ölünü vermiyorlardı. Hastanelerde muayene, ilaç ve para ödeme kuyrukları kilometrelerce uzuyordu. 
Doktor yok, ilaç yok. Daha da kötüsü muayene olmaya da, ilaç almaya da para da yoktu “dedi. 

UNUTTURMAYACAĞIZ

AK Parti’nin halka umut olduğunu söyleyen Teyyare şöyle devam etti; ” AK Parti böyle bir zamanda kuruldu ve bir yıl sonra 03 kasım 2002 yılında iktidar oldu. Bu günkü modern Türkiye beğenmediğiniz, AK Parti’nin ve onun lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eseridir. Bugün rahat ve huzur içinde yaşıyorsak, bütün bunların, AK Parti hükümetinin eseri olduğunu unutmayacağız. İşte Türkiye gerçekleri bundan ibarettir.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu