AK Parti Samsun’da o ilçe başkanı bırakıyor..! – 8453

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

AK Parti Samsun'da o ilçe başkanı bırakıyor..!

AK Parti Terme İlçe Başkanı İbrahim Ar, “Başkanlığım süresince kamuoyu da takdir edecektir ki; ard arda siyasi olarak çok yoğun ve dinamik bir dönem yaşadık. Bu süreç içerisinde hayal ettiklerimin bir kısmını gerçekleştirmeyi Rabbim bize nasip etti. Ancak bu süreç içerisinde şahsi olarak çok yoruldum, çok yıprandım bu sebepten dolayı yakın tarihte yapılacak olan AK Parti Terme İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olmamaya karar verdim” dedi.

YÜRÜYÜŞE DEVAM EDECEĞİM

“Sadece siyasi hayatımda bir dinlenme ve yenilenme sürecine giriyorum” diyen Başkan Ar, şöyle konuştu; “AK Parti İlçe Başkanlığı’na aday olmasam da AK Parti ailesinin bir ferdi olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki yürüyüşüme ara vermeden devam edeceğim. Bu süreç içerisinde bir AK Parti üyesi olarak yol ve dava arkadaşlarımın her daim yanında olacağım.” N. Alper CABBAR

İŞTE AÇIKLAMANIN TAMAMI…

“Kıymetli Terme’li hemşehrilerim, içinde bulunmaktan gurur duyduğum, sadece Türkiye’nin değil ümmetin ve tüm mazlumların ümidi Ak Parti’nin kıymetli mensupları hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. 
Ak Parti’nin lideri Sayın Cumhurbaşkanımızın dünyada yaşayan Müslümanların ve mazlumların umudu olduğunu gördüğüm günden beri Ak kadroların içerisinde var oldum. Ak Parti’nin içinde üstlendiğim bir çok farklı görevi yerine getirirken Recep Tayyip Erdoğan’ın omuzlarındaki büyük yükü bir zerre olsun hafifletebilmek için her daim azami gayret sarf ettim, etmeye de devam ediyorum. Sayın cumhurbaşkanımızın, milletin ve ümmetin refahı için gerçekleştirdiği ve gerçekleştirmeye devam ettiği yürüyüşü sırasında  her daim yanında oldum ve aynı istikamete yürüyüşümü devam ettirdim, bu yürüyüşü bugün de devam ettirmekteyim. 
Yıllar içerisinde bir çok farklı görevler üstlendiğim Ak Parti’de halen devam etmekte olduğum Ak Parti İlçe Başkanlığı görevim sürecinde tüm ekip arkadaşlarımız ile birlikte mesai kavramı gözetmeksizin çalışmalarımız sonucunda ; Ak Parti’nin kurulduğu günden beri Terme’de  erişebildiği en yüksek üye sayısına erişebilmenin ve Yerel seçimlerdeki en yüksek oyu alabilmenin şahsımın ilçe başkanı olduğu döneme nasip olmasının mutluluğunu yaşadım. 
İlçe başkanlığımda her daim önce Allah’ın rızasını sonra devletimizin ve vatanımızın istikbalini düşünerek, Terme için ve hayat sebebim olan büyük İslam davasına hizmet etmek için faydalı olacağına inandığım ve gücümün yettiği her kararı uygulayabilmek için her şeyi göze alarak siyaset yaptım. 
Ak Parti Terme İlçe başkanlığım süresince kamuoyu da takdir edecektir ki ard arda siyasi olarak çok yoğun ve dinamik bir dönem yaşadık. Bu süreç içerisinde hayal ettiklerimin bir kısmını gerçekleştirmeyi Rabbim bize nasip etti. Ancak bu süreç içerisinde şahsi olarak çok yoruldum, çok yıprandım bu sebepten dolayı yakın tarihte yapılacak olan AK Parti Terme İlçe Başkanlığı seçimlerinde aday olmamaya karar verdim. 
Ak Parti İlçe Başkanlığına aday olmasam da Ak Parti ailesinin bir ferdi olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki yürüyüşüme ara vermeden devam edeceğim. Sadece siyasi hayatımda bir dinlenme ve yenilenme sürecine giriyorum. Bu süreç içerisinde bir Ak Parti üyesi olarak yol ve dava arkadaşlarımın her daim yanında olacağım. 
Aldığım bu kararın davamız ve partimiz için hayırlara vesile olması için dua ediyorum.”


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu