AK Parti’ye ‘Taze Kadrolar’ Geliyor – 7432

AK Parti'ye 'Taze Kadrolar' Geliyor

AK Parti’nin İlkadım ve Kavak İlçe Danışma Toplantısı yapıldı. İl Başkan Yardımcısı Mehmet Köse, AK Parti iktidarları ile Türkiye’nin her alanda kalkınarak, büyük bir değişim ve gelişim süreci yaşadığını kaydetti.
 
2014’te yüzde 47 oy oranı ile göreve geldiği Kavak’ta girdikleri tüm seçimlerde AK Parti’nin oyunu yüzde 73’e kadar artırdıklarını söyleyen Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu da, başarıların temelinde halkla bütünleşme, disiplinli çalışma, empati yapma ve takım ruhunun yattığını belirtti.

750 GENCE İŞ VERDİK

Hizmette eşit davrandıklarını belirterek, başarılarında istihdam ağırlıklı çalışmalarının da payı olduğunu anlatan Sarıcaoğlu, “İlçenin stratejik konumunu, sunduğu avantajları ve sağladığımız destekleri anlatarak yatırımcının ilgisini çekmeyi başardık. OSB’de tam doluluk sağlamasına öncülük ederek, 750 dolayında evladımıza iş imkânı sunduk” dedi.

ESKİ EVLERİ YIKMAYIN

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ise “Kavak Samsun’un en cazip ilçesi olma yolunda ilerliyor. Kavak, Samsun’da nemden bunalan insanların nefes alacağı bir yer olacak. İnsanlar artık kırsala kaçıyor. Ama bu süreçte sizlerde değerlerine sahip çıkın. Özellikle köylerdeki eski evlerinizi yıkmayın” diye konuştu.

TAZELENME İLE TECRÜBE YENİLENME İLE BİRİKİM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan şöyle konuştu; “Kongrelerimizi büyük bir heyecan ve coşku ile yaparak, buradan da çok güçlü bir biçimde çıkacağız. Artık seçimler bitti. Önümüzde milletimize kesintisiz hizmet edeceğimiz dört yılımız var. AK Parti’mize emek veren, değer katanlarla kol kola yürümeye devam edeceğiz. Özetle bu süreç partimiz ve teşkilatlarımız açısından tazelenme ile tecrübenin, yenilenme ile birikimin birlikte olacağı bir görünümde gerçekleşecek.”

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu