Akıllı Saat Kullanıcılarını Sevindirecek Haber! – 8025

Akıllı Saat Kullanıcılarını Sevindirecek Haber!

Her yıl farklı bir teknoloji ortaya çıkıyor ve bunlardan biriside akıllı saatler. Bunlardan birisi olan Fitbit son günlerde Google tarafından satın alınacağı konuşuluyordu. Sonunda beklenen şey gerçekleşti ve Google Fitbit’i resmi olarak satın aldı.

İlk olarak satın alma başvurusunda bulunan Reuters Google’ın hamlesiyle geri çekildi ve Google, Reuters’e 2,1 milyar dolar para ödedi. İlk olarak Reuters’in ortaya çıkardığı bu satın alma için Google’ın 2,1 milyar dolar ödediği açıklandı.

Google Fitbit’i satın aldı! İşte haberimizin devamı

Marka artık Google’ın satın almasıyla birlikte “made by Google” damgası ile çıkacak. Marka anlaşma sonucu Google’a tüm haklarıyla verildi. Dikkat edilen bir huşu açıklayan yetkililer elde edilen sağlık bilgilerinin Google reklamlar çerçevesinde kullanılmayacağı belirtildi.  Google yıllardır giyilebilir ürünler pazarına girmeye çalışıyordu. Bir türlü başarılı olamayan Google markayı bünyesine alarak bu mecraya girmiş oldu

Versa markası gibi bazı akıllı saatlerin de Google özellikleri ile güçlendirilmesi kullanıcılarına büyük avantaj sağlayacak.  

Bu Google’ın akıllı saatlerdeki ilk yatırımı değil. Daha öncede Fossil markasına 40 milyon dolar yatırmıştı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu