Anadolu Efes Real Madrid’i 76-60 Yenmeyi Başardı – 7946

Anadolu Efes Real Madrid’i 76-60 Yenmeyi Başardı

THY Avrupa Ligi 4.hafta karşılaşmasında Anadolu Efes kendi evinde İspanya temsilcisi Real Madrid’i ağırladı. Maçı 76-60 kazandı bu skorla Anadolu Efes Avrupa Liginde 3. Galibiyetini aldı.

Real Madrid ise 2.yenilgisini aldı. Anadolu Efes 7 maç aradan sonra ilk galibiyetini almayı başardı. Anadolu Efes ilk çeyreği Real Madrid’e karşı 15-11’lik bir skorla önde kapatmayı başardı. İkinci çeyreğe etkili başlayan taraf İspanya temsilcisi Real Madrid oldu pota altından bulduğu sayılarla Anadolu Efes’e cevap verdiler ikinci çeyreği 31-29 üstün olarak bitirdiler.

 Anadolu Efes Üçüncü çeyreğin başında 8-0’lık seri yakaladı. Deplasman takım Rudy Fernandez ve Campazzo’nun attığı sayılarla farkı azaltmaya çalıştı ama Temsilcimiz farkı 25. dakikada tekrardan 8 sayıya kadar çıkardı. Bu farktan sonra Real Madrid mola aldı Anadolu Efes hız kesmeden baskılı oynamaya devam etti ve son çeyreğe 74-55 üstün girdi. Son çeyrekte çok iyi savunma yapan temsilcimiz maçı 76-60 kazandı Anadolu Efes, böylece 7 maç aradan sonra Real Madrid’i mağlup etmeyi başardı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu