Anakentsporlu voleybolcu Adlin’e ‘Jüri Özel Ödülü’ – 5643

Anakentsporlu voleybolcu Adlin'e ‘Jüri Özel Ödülü’

Ülkte TV ve Spor&Spor Programı tarafından geleneksel olarak bu yıl beşincisi organize edilecek olan ‘Sporun Devleri Buluşuyor’ ödül yarışmasında Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentsporlu voleybolcu Adlin Kaymaz listeye girdi.

Genç sporcu engellilere yönelik hazırladığı proje ile ‘Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Adlin Kaymaz, 13 Haziran Perşembe günü saat 19.30’da Ankara JW Marriott Otel’de gerçekleştirilecek olan törende ödülünü alacak. Adlin Kaymaz’ın, engelli bireylere yönelik hazırladığı proje büyük ilgi görürken, profesyonel kariyerinde kazandığı ilk maaşı ile de bir engelli vatandaşa tekerlekli sandalye hediye etmişti.

Adlin Kaymaz gibi duyarlı ve insana değer veren bir sporcunun çatıları altında olmasından dolayı büyük gurur duyduklarını söyleyen Samsun Büyükşehir Belediyesi Anakentspor Yöneticisi Yılmaz Kara, “Adlin genç ve umut vaat eden bir sporcu. Bunun yanı sıra hayata bakışı, topluma faydalı olmaya çalışması ve bunun içinde farklı girişimlerde bulunması bizleri gururlandırıyor. Ülkemizin ihtiyacı olan ve gençlerde olmasını beklediğimiz bir profil. Sporculuğunun yanı sıra genç yaşına rağmen herkese örnek olabilecek bir karakter. Aldığı ödül nedeniyle kendisini tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu