Apple İphone İos 13 Güncelleme Sorunları Çözülüyor – 7960

Apple İphone İos 13 Güncelleme Sorunları Çözülüyor

Fasılalı bir şekilde dağıtılan iOS 13 güncellemesi İPhone kullanıcılarının ilgisini çekse de bu güncelleme büyük sorunları da beraberinde getirdi.

Gelen güncellemedeki bulgular sebebiyle kullanıcılara gelen elektronik postaların göndericisinin belli olmadığı belirtilmişti. Bunun yanında iPhone ‘un mail uygulamasının yeni gelen e-postaları göstermediği ve okunmayan mail sayılarını gösteren bildirimin düzgün çalışmadı belirtilmişti.

Ayrıca kullanıcılar iOS 13 ile beraber tasarımı değişen mail uygulamasını yeni ara yüzünü de beğenmedi. Güncelleme konusunda oldukça hızlı olan Apple firması iOS 13 güncellemesinden sonra 4 güncelleme daha yayınladı. Son gelen güncelleme ile birlikte mail bildirimleri hatası düzeltilirken bu sefer de yeni gelen tasarımsal bir değişiklik kullanıcıların tepki göstermesine sebep oldu.

Yeniden tasarlanan mail uygulamasında, cevap ver butonunun yanına e-postayı silme seçeneği eklendi. Fakat kullanıcıların büyük kısmı henüz alışmadığı için maillere cevap verirken yanlışlıkla mailleri sildiğini söylüyor.

Ancak Apple firması bu sorunun da önüne geçmiş durumda. Yanlışlıkla sildiğiniz mailleri, mail uygulamasının içindeki çöp kutusunda bulabiliyorsunuz. Kullanıcılar sosyal medya sitesi olan Twitter üzerinden Apple firmasına bu sorunları iletiyor.

Apple firmasının uygulamada tasarımsal bir değişikliğe gidip gitmeyeceği ise şimdilik belli değil. Ancak tahmin edilen bilgilere göre iOS 14 güncellemesinden önce değişiklik yapılması pek muhtemel değil.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu