Araç Muayene Ücretlerine Tepki Var – 10352

Araç Muayene Ücretlerine Tepki Var

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları’nda alınan ücretler tartışma konusu oldu. Son zam ile birlikte muayene ücreti 422 liraya yükseldi. Vatandaşlar geçim şartlarının zor olduğuna dikkati çekerek, 2 yılda bir araçlarını muayene için götürdükleri istasyonlarda verdikleri yüksek ücrete isyan etti. Vatandaşlar, tepkilerini sosyal medyada gündeme taşıdı. 

MAKUL FİYATA ÇEKİLMELİ 

Yunus Şatır isimli vatandaş yaptığı paylaşımda, “TÜVTURK 10 dakikalık muayene 422 TL. Onarım yok tamirat yok paranın kazanılması bu kadar kolay mı? Bir bardak soğuk su ikramı nede çay ikramı var. Oh ne güzel ne ala özel hastanede profesör muayenesinden pahalı hakkımı helal etmiyorum. Arkadaş pahalı !Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin “dedi. 

KREDİ KARTI BİLE GEÇMİYOR 

Mehmet Yalçınkaya isimli vatandaş ise yaptığı paylaşımda, ” Kul hakkıdır yazıktır. TÜVTÜRK 10 dakikalık muayene 422 TL alıyor. 400′ e yakın araç Yaklaşık hergün 150 bin TL sıcak para. Yılda 50 trilyon sıcak para. Onarım yok, tamirat yok,  paranın kazanılması bu kadar kolay mı?Ve Peşin para. Kredi kartı geçmiyor. Bir bardak soğuk su ikramı nede çay ikramı var. Pandemi var diye oturaklar kalktı. Aralıklı oturak yok. Ayakta bekliyoruz saatlerce. Özel hastanede profesör muayenesinden pahalı. Bir işçinin en kötü arabayı alabilmesi için 36 ay kredi çekmesi lazım. Zaten taksidini zor öderken bir de böyle haksız ödenen paralar var. TÜVTÜRK 10 dakika bile bakmadığı araç için yaklaşık 500 lira almaya ne hakkı var? İşçi o parayı ancak bir haftada kazanabiliyor. Hakkımı helal etmiyorum. Bu haksızlığa son verilsin makul fiyata çekilsin “açıklamasında bulundu. 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu