Araştırma Hastanesi’nin Otoparkı ‘Ücretli’ Oldu – 6484

Araştırma Hastanesi'nin Otoparkı 'Ücretli' Oldu

Samsun SBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne hastalarını getiren ya da ziyarette bulunan yakınları, eski havalimanına ait alanı ‘ücretsiz otopark’ olarak kullanıyordu.

Ancak yapılan son uygulama ile ‘ücretsiz otopark’ alanı ‘ücretli’ oldu ve hasta yakınlarından özel bir otopark işletmesi tarafından ücret alınmaya başlandı. Hastane bahçesinde yer alan otopark alanını sadece personel kullanırken, hasta yakınlarının otopark olarak kullanabildiği tek alanın da ‘ücretli’ olması tepkiye neden oldu.

GÖREVLİ FİŞ VERDİ

Uygulamadan habersiz olan ve bir görevli tarafından kendilerine verilen fişle otopark alanın ‘ücretli otopark’ alanına dönüştürüldüğünü öğrenen hasta yakınları, Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun İl Sağlık Müdürlüğü ve hastane yönetimine bu yanlış uygulamadan bir an önce vazgeçilmesi konusunda görüşlerini bildirdi.

Hasta yakınları, “Gün geliyor hastamız için günlerce burada kalıyoruz. Arabalarımızda yatıyoruz. Araçlarımızı park edebileceğimiz tek alan var onu da ücretli yapmışlar. Bu uygulamadan vazgeçilmesini istiyoruz” dediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu