Atakum Belediyesi’nde Skandal..! 7,2 Milyon Lira kayıp..! – 5636

Atakum Belediyesi'nde Skandal..! 7,2 Milyon Lira kayıp..!

Daha önce de bilanço skandallarıyla gündeme gelen Atakum İmar İnşaat Şirketi yeni bir skandalla sarsılıyor. 31 Mart seçimi sonrası yönetimin değişmesiyle ortaya çıkan skandalla ilgili olarak Belediye yönetimi yargıya gitmeye hazırlanıyor. Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci “yargıya gitmek hem yasal hem de ahlaki bir sorumluluk “diyor.

BİLANÇODA VAR KASADA YOK 

Başkan Cemil Deveci’nin yönetimi devralmasından sonra yapılan tespitlerde bilançoda gözüken 7.201.812 TL ve 78 kuruşun kasada olmadığı görüldü. “Paranın kasada olmadığını” belirten ve muhasebe yetkililerinin de imzaladığı bir tutanakla durum tespit edildi.

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Kimse devri sabık yaratmak istediğimizi sanmasın. Ama kimse de bizden yapılmış ya da yapılacak hiçbir yanlışa sessiz kalmamızı beklemesin. Bayram tatilinin bitmesini bekledik. Hemen yargıya başvuracağız. Yargıya gitmek yasal bir zorunluluk ama sadece yasal değil aynı zamanda ahlaki bir sorumluluk da. Atakum’u Atakumlularla birlikte ve ahlakı esas alan bir anlayışla yöneteceğiz. Bu yönetimde kimseye haksız bir itham da bulunmayacağız ama halkın kaynaklarına yönelik herhangi bir kötü niyeti de herhangi bir yanlışı da görmezden gelmeyeceğiz. ” dedi.

Başkan Deveci “Şirket yöneticilerinden parayı tahsil etmek için de gerekli yasal girişimleri başlatacaklarını” da sözlerine ekledi.

Samsunhabertv 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu