Ayvacık’ta 11 Mahallede Heyelan Oldu – 7369

Ayvacık'ta 11 Mahallede Heyelan Oldu

Geçtiğimiz hafta Samsun’un doğu ilçelerinde sağanak yağış sonrası meydana gelen sel afetinin ardından oluşan heyelan özellikle kırsal bölgeleri ulaşıma kapatırken, belediye ekipleri de çalışmalara başladı.

YOLLARI AÇMAYA BAŞLADI

Ayvacık’ta yüksek kesimlerde bulunan 11 mahallede meydana gelen heyelan sonrası mağdur olan vatandaşların yollarını açmak için seferberlik ilan eden belediye fen işleri ekibi, bir yandan mahallelerde hasar tespit çalışmaları yaparken, diğer yandan da sel nedeniyle heyelan ve çamur olan bölgeleri temizliyor, kapanan yolları açıyor.

11 MAHALLEMİZ ETKİLENDİ

Vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirdiklerini belirten Belediye Başkanı Halil Kalaycı, “Bölgemizde ciddi bir doğal afet yaşandı. Yağışın etkili olduğu ilçemizde özellikle Kabalıklık, Yeşildere, Yeşilpınar, Osmanlı, Söğütpınar, Kapıkaya, Koçyurdu, Sahilköy, Çamalan, Gülpınar ve Yukarı Yenice mahallelerimizde ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Sağanak yağış nedeniyle heyelan ve su baskınları oluşan bölgelerde hasar tespitleri de yapıyoruz. Kısa zamanda vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidereceğiz” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu