Bafra Devlet’te Doktor Yok! – 7433

Bafra Devlet'te Doktor Yok!

Samsun Bafra Devlet Hastanesi’nde yaşanan doktor yetersizliği vatandaşları canından bezdirmiş durumda. Hastanede bugünlerde yaşanan en büyük sıkıntı doktorların sürekli olarak geçici olarak göreve gönderilmesi.

BEYİN VE SİNİR CERRAHİ BÖLÜMÜ’NDE DOKTOR YOK

Bafra Devlet Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahi Bölümü’nde görevli Op. Dr. Ercan Yarar’ın geçici görevlendirmesinden sonra aynı bölümde görevli Dr. Ersin Polat da Bingöl’e geçici olarak görevlendirildi. Hastanede diğer doktorların da izne çıkması sonrası Beyin ve Cerrahi Bölümü’nde yoğunluk yaşanmaya ve hastaların muayene alamadan evlerine geri döndükleri öğrenildi.

EYLÜL’DE GÖZ DOKTORLARI GEÇİCİ GÖREVE GİDECEK

Bafra Devlet Hastanesi’nde geçici görevlendirmeler bununla da kalmıyor. Genel Cerrahi Uzmanı İlyas Yurduseven Şırnak’a geçici görevlendirmeyle gönderildi. Eylül ayında ise göz doktorları birer hafta arayla Vezirköprü’ye geçici göreve gönderilecekler. Hastanede görevli bazı doktorların özel sektöre geçiş yapacağı iddia edilirken, ‘Bölge Hastanesi’ olarak nitelendirilen Bafra Devlet Hastanesi’ndeki doktor yetersizliği vatandaşların tepkisine neden oluyor.

Bafra Devlet Hastanesi’nin Başhekimliği’ni Dr. Ahmet İsmailoğlu yapıyor.

Kaynak: Bafra55.net

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu