Başkan Demirtaş Zabıta Haftası’nı Personeli İle Kutladı – 7552

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Başkan Demirtaş Zabıta Haftası'nı Personeli İle Kutladı

Zabıta Teşkilatı’nın 193. kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen Zabıta Haftası etkinlikleri kapsamında İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, zabıta çalışanları ile bir araya geldi.Acem Tekkesi’nde düzenlenen etkinliğe İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar,İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı ve zabıta personeli tam katılım sağladı.

Başkan Demirtaş’a zabıta haftası ve çalışmaları hakkında bilgi veren İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı, Mesai kavramı gözetmeksizin 7 gün 24 saat çalıştıklarını ifade ederek, hiç bir zaman desteklerini esirgemeyen başkanımıza sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

”Zabıta Mesleği ilke,özveri ve dürüstlüğün simgesidir”

Zabıta ekiplerimiz olmak üzere tüm zabıtalarımızın haftasını kutluyorum diyerek zabıta personeline hitap eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, halkımızın mutluluğu ve huzuru için mesai harcıyoruz. Zabıta mesleği ilke, özveri ve dürüstlüğün simgesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle halkımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan Belediye Zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir.Özellikle belirtmek istiyorum, ilçemizde huzurun sağlanması anlamında zabıta ekiplerimizin özverili çalışmalarına şahit oluyorum. Başta İlkadım Belediyesi Zabıta Teşkilatımızı ve memleketimizin dört bir yanında vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın Zabıta Haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu