Başkan Özdemir Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi – 10167

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Başkan Özdemir Asfaltlama Çalışmalarını İnceledi

Havza belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından kırsal mahlle yollarında devam eden asfaltlama çalışmalarını inceledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ve Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan Dereköy Mahallesinde devam eden sıcak asfalt kaplama çalışmalarını incelediler ve yetkililerden yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

Fen İşler Havza Şube Müdürü Burak Görmüş yapılan çalışmalarda Dereköy Mahallesi merkezinin kapsayacak şekilde 3 400 metre sıcak asfalt çalışması yapılacağını belirterek; “2020 çalışma planımız kapsamında çalışmalarımıza devam ediyoruz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Havzanın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile koordineli olarak çalışmalarımız devam etmekte. Burada yaklaşık 3400 metre asfaltlama çalışması yapılacak. Hem Büyükşehir Belediyesi hem de belediyemize bağlı ekipler sahada çalışmalarına devam etmekte. Büyükşehir Belediyesi ile koordineli ve iş birliği içinde ilçe merkezi asfalt çalışmalarımıza başladık. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Demir’e ilçemize vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

Ak Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını ifade ederek; “Halkımıza hizmet etmek ve onların taleplerini karşılamak adına elimizden gelen gayreti göstermekteyiz.”dedi.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu