Başkan Özdemir’den 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı – 10291

Başkan Özdemir'den 15 Temmuz Milli Birlik ve Beraberlik Günü Mesajı

Havza Belediye Başkanı Özdemir mesajında 15 Temmuz’un, millet iradesinin cesaret ve ferasetle tecelli ettiği belirterek tüm şehitleri rahmetle andı.

Özdemir 15 Temmuz gecesi eli kanlı terör örgütü Fetullahçı Terör Örgütü’nün hain darbe girişimi sırasında büyük Türk Milletinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında kenetlenmesinin cumhuriyet ve demokrasi tarihimizde unutulmayacak günler arasında yerini aldığını belirerek; “Hainlerin açtıkları ateş sırasında şehadet mertebesine ulaşan şehitlerimizin Türk Milletinin kalplerindeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edecekler ve gazilerimiz de bu milletin gönlünde ilelebet yaptıkları kahramanlıklarla anılacak. Bu vesile ülkemizin bölünmez bütünlüğü için canlarını veren tüm şehitlerimize bir kez daha rahmet ile anıyorum.” dedi.

Özdemir; “Bizim hainimiz hiçbir zaman noksan olmadı. Tarihin her döneminde hain düşmanlarımız ve hain işbirlikçileri üzerimize geldiler. Milletimiz, bu ülkeyi kendisine yar etmemek için saldıranlara karşı Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Sakarya’da nasıl bir cevap vermişse, 15 Temmuz’da da aynı cevabı vermiştir. 15 Temmuz, bu yüzden milletimizin; kökü nerede olursa olsun, hangi gücü arkasına alır ise alsın, iradesini hangi güç odaklarına teslim ederse etsin, bu millete ve bu ülkeye ait olmayanlara karşı tarihi bir meydan okuma günü olarak da tarih boyunca hatırlanacaktır.” dedi.

Havza Belediye Başkanı Özdemir;  “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzün dördüncü seneyi devriyesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Havza’da da tek yürek olarak dünyaya Türk Milletinin inancını ve kararlılığını bir kez daha göstereceğiz. Havza ve Havzalılara her zaman devletinin ve milletinin yanındadır. Dün Atatürk’ün yanında Cumhuriyetimizin ilk kıvılcımlarını yakan Havzalılar bu günde ülkemizin savunmasında canla başla görev yapmaktalar. Bu gün bu ülke için canını ve kanını dökmekten çekinmeyen bir kardeşimiz daha toprağa vermenin üzüntü içerisindeyiz.  İlçemiz için onur ve gurur kaynağı olan Hava Piyade Astsubay Çavuş Ethem Demirci’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Bu vesile ile bizler için büyük ilham kaynağı olan, ülkemizin istiklali ve istikbali için canlarını feda eden bütün aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor. Gazilerimize de acil şifalar dileyerek, şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu