Başörtülü Kızlara Saldıran Kadın Gözaltına Alındı! – 8070

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Başörtülü Kızlara Saldıran Kadın Gözaltına Alındı!

Bugün öğle saatlerinde Karaköy’de kendi halinde yürüyen ve yaşları yaklaşık 18-19 arasında olan iki başörtülü kıza sırf başörtülü oldukları için saldıran kadın, gözaltına alındı.

Tam Bir Provokatör Çıktı

Kadının yapmış olduğu bu çirkin hareketin aslında sadece bununla sınırlı olmadığı, daha öncesinde de benzer bir eylem yapan bir provokatör olduğu ortaya çıktı.

Karaköy’de her şeyden habersiz yürüyen iki başörtülü genç kız kadının sözlü ve fiziki saldırısına maruz kalmış, aldığı yumruk darbelerinin yanı sıra ağza alınmayacak şekilde hakarete uğramışlardı. Ancak kadının bu yaptıklarının bir ilk olmadığı ortaya çıktı.

Marmaray’da Ağır Küfürler Etmiş

Saldırgan kadın, daha önceden de Sirkeci Marmaray durağında yine benzer bir saldırıda bulunmuş ve başörtülü kadınlara ağız dolusu küfürler ederek provokatörlük yapmış. Marmaray’da yapmış olduğu saldırının ise çevredeki vatandaşlar tarafından, cep telefonu kamerasıyla videoya alındığı ortaya çıktı. Kadının yaptığı bu hareket sosyal medyada en fazla tartışılanlar arasına girerken, sosyal medya kullanıcıları bu ayrılıkçı şiddetin en büyük terörden farklı olmadığı konusunda hemfikir oldular.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başörtülü gençlere yönelik saldırı yapan provokatör kadının, İstanbul Emniyeti tarafından gözaltına alındığını duyurdu.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu