BİLGİ’de Tercih Günleri Başladı – 6511

BİLGİ’de Tercih Günleri Başladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi, 29 Temmuz’a kadar devam edecek Tercih Günleri’nde aday öğrenci ve aileleriyle bir araya geliyor. “Okul için değil, yaşam için öğrenmeliyiz” mottosuyla kurulan ve şimdiye kadar 40 binden fazla mezun veren BİLGİ, 2019-2020 akademik yılına ilişkin yeniliklerin yanı sıra eğitim fırsatlarını da doğrudan adaylara aktaracak.

Tercih Günleri santralistanbul ve Kuştepe Kampüsü’nde sürecek. Bunun yanı sıra öğrenciler merak ettikleri soruları BİLGİ sosyal medya hesapları ve çağrı merkezleri aracılığıyla da iletebilecek.

Yılda binden fazla etkinlik

Dünyanın önde gelen küresel eğitim ağlarından biri olan Laureate Uluslararası Üniversiteler Ağı’nın Türkiye’deki tek üyesi olan BİLGİ, Erasmus, ikili değişim ve dünyanın önde gelen üniversitelerle iş birlikleri sayesinde öğrencilerine dünya vatandaşı olma imkânı sunuyor. santralistanbul, Kuştepe, Dolapdere ve Kozyatağı kampüsleriyle şehrin merkezinde yer almakla kalmıyor, her yıl düzenlenen binin üzerinde bilim, sanat, sosyal ve kültürel etkinlikle canlı bir kampüs imkânı sunuyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu