Bodrum Da Süt Yok Satıyor! – 8068

Bodrum Da Süt Yok Satıyor!

Bodrum Belediyesi aracılığıyla satışa çıkarılan halk süt vatandaşlar tarafından yoğun rağbet görüyor. Halk sütten almak isteyen vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturdu. İlçeye günlük gelen süt kısa bir sürede tükenmeye başladı.

Bodrum Belediye Başkanı olarak görev yapan Ahmet Aras çiftçiye destek olması amacıyla belediye tarafından ilçede halk süt satışına başladı. Sütler günlük olarak taze geliyor. Ayrıca başkan yaşlılara, çocuklara ve ekonomik gücü yetersiz olan vatandaşlara ise sütleri ücretsiz olarak dağıtıyor.

Durumdan son derece memnun olan vatandaş daha ilçeye süt gelmeden satış yerinin önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Ayrıca sütlerin taze ve ucuz olması da vatandaşları oldukça sevindiriyor. Belediyeye günde 2 tonun üzerinde taze süt geliyor. Gelen sütün yarısının ise ücretsiz olarak dağıtılması vatandaşlar tarafından büyük oranda takdir ediliyor.

Halk süte talebin çok fazla olduğunu belirten Başkan Aras:  “Bugün pazar yerinde halk süt aracımızla vatandaşlara ücretsiz süt dağıtıyoruz.  Soğuk zinciri bozulmaması için son teknoloji ile donatılmış olan araçlar kullanıyoruz. Bu sayede Bodrum halkı süte taze bir şekilde ulaşabiliyor. Bu işte en büyük hedefimiz ise üreticiye destek olmaktır. Bölgede yaşayan köylülerin elindeki sütü değerlendirip onlara katkıda bulunmaktır” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu