Bordo Mavili Takım, Rus Temsilcisi Krasnodar’a 2-0 Mağlup Oldu! – 7927

Bordo Mavili Takım, Rus Temsilcisi Krasnodar’a 2-0 Mağlup Oldu!

UEFA Avrupa Ligi C Grubu 3.karşılaşmasında Trabzonspor kendi evinde ağırladığı Krasnodar’a 2-0 yenildi. Trabzonspor Rus temsilcisi Krasnodar’a 2-0 yenildiği karşılaşmada deplasman takımına galibiyeti getiren golleri 49.dakikada Marcus Berg ve uzatmalarda 90+2. Dakikada Tonny Vilhena 2. golü atarak takımının 2-0 kazanmasını sağladı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda 7 Kasım Perşembe günü Borda Mavili Takım ile kendi evinde Krasnodar karşılaşacak müsabaka Rusya’da oynanacak. Gruptaki diğer karşılaşmada ise Basel,deplasmanda Getafe’yi 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

Obi Mikel ve Sturridge Kadroda Yer Almadı

Sakatlıkları bulunan Obi Mikel ve Sturridge riske edilmemek için ilk 11 de yer verilmedi. İki futbolcunun ligdeki Medipol Başakşehir futbol takımı ile oynanılacak müsabakada hazır olmaları için Trabzonspor’un sağlık ekibi 2 futbolcu ile ilgilenmeye devam ediyor. 

Yusuf Sarı Avrupa Kupalarında İlk Defa İlk 11’de Forma Şansı Buldu

Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Sarı, UEFA Avrupa Liginde ilk kez 11 de yer almayı başardı. Genç oyuncu daha önce Sparta Prag ve AEK ile oynanılan müsabakada toplam 42 dakika forma şansı bulmuştu.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu