BTS WORLD’un Üçüncü Şarkısı “All Night” 21 Haziran’da Yayınlanacak – 5793

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

BTS WORLD’un Üçüncü Şarkısı “All Night” 21 Haziran’da Yayınlanacak

“All Night”, 90’ların sakin havasına sahip orta tempolu bir hip hop şarkısına BTS’den RM ve SUGA ile “Lucid Dream” şarkısıyla listeleri altüst eden emo rapçi Juice WRLD eşlik ediyor. Melodik rap olan parçanın yapımcılığını RM, ritimde Pro Era’nın kurucularından ve Bada$$’in “Devastated” gibi meşhur şarkılarının prodüktörü Power Pleasant ile birlikte çalışıyor.

Oyuna özel 3 şarkı

Son parça, BTS WORLD’un orijinal şarkıları “Dream Glow (BTS WORLD OST Bölüm 1)” ve “A Brand New Day (BTS WORLD OST Bölüm 2)”den sonra çıkan üçüncü şarkısı olacak. BTS’den oyuna özel çıkarılacak bütün şarkılar 28 Haziran 2019 tarihinde yayınlanacak.

BTS WORLD hikaye tabanlı bir mobil simülasyon oyunu olup oyuncuları BTS’nin menajeri olarak grubun çıkış yapmadan önceki dönemine götürerek, BTS’yi süper yıldızlara dönüştürme amacı taşıyor.

Oyuncular, oyun boyunca belirli BTS üyelerinin kartlarını seçerek görevleri tamamlayacakları farklı görevler ve süreçlerle karşılaşacaklar. Oyuncular bu kartları toplayıp geliştirerek farklı hikayeler açabilecek ve menajerleri olarak BTS ile farklı birebir etkileşimli içeriklere erişebilecekler.

BTS’yi süper yıldızlara dönüştürecek olan BTS WORLD ana hikayesine ek olarak oyuncular, BTS üyelerinin ana karakterler olduğu farklı hikayeleri de oynayabilecekler. Netmarble, BTS WORLD internet sitesinde bu ayrı hikayeler için başka bir ön gösterim daha yayınladı. RM, Jin, SUGA, j-hope, Jimin ve V’nin olduğu altı hikaye artık mevcut. Jung Kook’a ait olan son hikayenin ön gösterimi ise 22 Haziran’da yapılacak.

Oyun dünya çapında (bazı ülkeler hariç) iOS ve Android cihazlar için çıkartılacak.

Netmarble Corporation Hakkında

Netmarble Corp. muhteşem bir mobil oyun tecrübesi sunarak dünya çapında her yaştan kitleleri eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore’de kurulan Netmarble, dünya çapında en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak küresel düzeyde en üst geliştirici ve yayıncılardan biri olarak listelenmektedir. 6000’in üzerinde çalışanıyla Netmarble, Lineage 2: Revolution, Blade & Soul Revolution, MARVEL Future Fight, Seven Knights ve Paramanya’nın aralarında bulunduğu en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretip sunmaktadır. Önde gelen gündelik (casual) oyun geliştiricisi Jam City’nin en büyük ortağı ve ücretsiz MMO oyunların dünya çapında zirvedeki geliştiricilerinden biri olan Kabam’ın ana şirketi olan Netmarble’ın aynı zamanda Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük Internet şirketi Tencent Holding ve lider MMO şirketlerinden NCsoft ile stratejik bir işbirliği vardır.

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar.

Big Hit Entertainment Hakkında

2005 Şubat ayında CEO ve Yapımcı Bang Si-Hyuk tarafından Güney Kore’de kurulan Big Hit Entertainment’in ana faaliyet alanı müzik yapımcılığı, sanatçı yönetimi ve yayıncılık üzerinedir. Big Hit’in ticari faaliyetleri arasında, küresel grup BTS ve en yeni grupları TOMORROW X TOGETHER de dahil olmak üzere, üst düzey sanatçıların fikri mülkiyetlerinin yönetimi ve bunlardan üretilen içeriğin geliştirilmesi vardır. ‘Music & Artist for Healing’ misyonuna sahip olan Big Hit, ürettiği içeriklerle, dünyanın dört bir yanındaki müzik severlere rahatlık ve ilham sağlarken, olumlu bir etki yaratmaya çalışmaktadır.

Takeone Company Hakkında:

Takeone Company Corp. popüler kültürü oyun çevresinde kullanan yenilikçi bir içerik şirketidir. 2016’da kurulan Takeone, hem popüler kültüre hem de orijinal fikri mülkiyetlere dayalı bir hikaye çerçevesinde, interaktif oyun elementlerini bir araya getiren “Sinematik Oyunlar” adı yeni bir mobil oyun türünün öncülerindendir.Oyunlarında, ileri nesil hikaye anlatımının sınırlarını zorlayan tüm devinimli videolar ve çeşitli görsel içerikler bulunmaktadır.Hem hikaye anlatımı hem de oyun geliştiriciliğinde sahip oldukları yılların deneyimi ve birikimi, Take Uran ve BTS World gibi oyunların ortaya çıkmasına yol açmıştır.Takeone, şu anda gelecek oyunları için, bir takım sinematik oyun geliştirme aşamasında.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu