Bu Adam Kim? – 8251

Bu Adam Kim?

31 Mart seçimleri öncesi adaylık sürecinde başka bir aday için çalışan ve Av. Cemil Deveci’yi aday gösteren partisini yerden yere vuran Şenol Katkat, şimdi ise Deveci’yi savunmaya başladı. Şenol Katkat’ın sosyal medyada yaptığı çıkışlar, geçmişteki görüşleri göz önüne alındığında ‘bu kadarına da pes’ dedirtiyor.

ODA TV TARTIŞMASINA DAHİL OLDU

Partisinin Atakum Belediye Başkan Adayı olarak açıkladığı Cemil Deveci’ye yönelik ağır eleştiren yapan Şenol Katkat, şimdi ise Deveci’yi savunuyor. Oda TV’de yayınlanan ‘Kaçak AVM’de AKP ve CHP ortaklığı’ başlıklı haber üzerine başlayan tartışmaya dahil olan Şenol Katkat, zamanında yerden yere vurduğu Cemil Deveci’yi savunmaya başladı. Partililer, Şenol Katkat’ın ortaya koyduğu mücadeleye anlam veremiyor. İşte CHP’li Şenol Katkat’ın Cemil Deveci’nin Atakum Belediye Başkan Adaylığı duyurulduğunda sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bazı paylaşımlar;

BAYRAM ÇELİK AÇIKLANMAZSA…

“Bu kararın PM’nin onayına sunulmak üzere bekletilmiş olması, oylamaya sunulacağı bir sonraki toplantıda adayın değişebileceği anlamına gelmiyor ve kesinlikle ama kesinlikle bu anlama gelmemeli. Çünkü özellikle bu aşamadan sonra Bayram Çelik yerine başka bir adayın açıklanması demek CHP’nin Atakum’da kendi ayağına bile değil resmen şakağına dayayıp sıkmasıyla aynı anlama gelir. Bu konuya özellikle ve öncelikle CHP il Örgütü’nün ve Samsun Milletvekillerinin gerekli hassasiyeti gösterip Genel Merkez Yönetimini ciddi anlamda uyarması gerektiğini düşünüyorum”

EŞEĞİN DEĞİL, SAHİBİNİN HATRINA

“Benim bu seçimde bütün çabam, gayretim: ‘Eşeğin hatrına değil sahibinin hatrına’ bunu da herkesin bilmesini isterim. Özellikle (Eşeğin).”

ÇAMURDAN OLSUN ANLAYIŞI

“‘Bizden olsun da çamurdan olsun’ anlayışına ve dayatılmasına karşıyım. Bizden olan, çamurdan olacaksa olmasın daha iyi”

SAMANLIK VE FARE İRONİSİ

“Madem samanlık yanarsa fareler de yanar, yani madem bu farelerden kurtulmak için samanlığın yanması gerekiyor. O halde samanlık da yansın fareler de”

‘HERKESE EŞİT OLAMAZSIN’

Adaylığı açıklanması beklenen Cemil Deveci’nin yaptığı bir konuşmada dile getirdiği; “Seçilirsem parti rozetimi çıkartıp, bütün siyasi partilere eşit mesafede olacağım” cümlesine de, sosyal medya hesabından eleştirmişti. Şenol Katkat, “Benim partimin adayı ‘Seçilirsem parti rozetimi çıkartıp, bütün siyasi partilere eşit mesafede olacağım’ diyemez. ‘Herkesin belediye başkanı’ olmakla ‘hiç bir partinin belediye başkanı olmamak’ aynı şey değildir. Sen yarın bütün siyasi partileri eşit mesafede olacaksan benim de bugün bütün adaylara eşit mesafede olmamam için hiç bir neden yoktur demektir. Goygoyculuk yapacağız diye dan-dun konuşacağına proje üretin proje anlatın millete” demişti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu