Bu Besin Sadece 10 Günde Vücuttan Şekeri Arındırıyor – 7997

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Bu Besin Sadece 10 Günde Vücuttan Şekeri Arındırıyor

Bitmek bilmeyen tatlı krizleri ve şeker ihtiyacı her ne kadar yıllardır fazla yağ tüketimi şikayetinden oluyor gibi görüşe bile asıl sorunun şeker ve undan kaynaklandığını biliyoruz. Fazla şeker tüketiminin psikolojik değil tamamen biyolojik olduğunu ortaya koyan araştırmacılar; Hormon ve nörotransmitterler tarafından kontrolsüzce şeker yeme isteğinin doğduğunu söylüyorlar. Bu haberimizde fazla şekeri vücuttan atacak olan besine sizler için yer verdik.

Yıllardır üzerinde durulan bu çalışmayla her şey değişebiliyor. Uzmanlar öncelikle şeker tüketiminin gerçekten fazla olup olmadığına karar vermeniz gerektiğini belirtiyor. Bunu anlamak için kendinizle küçük bir anket yapabiliriniz. Yemekten sonra uykunuz geliyor mu? Şeker ya da un yemediğinizde eksiklik hissediyor musunuz? Hassas bağırsak problemleri, hafıza problemi, sinüs problemleri, eklem ve kas ağrıları, alerjik belirtiler yaşıyor musunuz? Kendinize bu küçük anketi yaparak buna karar verebilirsiniz.

Eğer biyolojik bir bağımlılıksa direkt kesin!

Yenilen fazladan şekerin büyük çoğunluğu biyolojik sebeplerden kaynaklı oluyor. Bunun temel sebebi ise hormon dengeler. Bu tip durumda şekeri yavaş yavaş kesmek yerine birden kesmeniz gerektiği öneriliyor.

Şekeri vücuttan atan besin: Yumurta!

 Protein ile vücudun kan şekerinin dengelendiği bilinir. Alınan proteinle de fazla şekeri vücuttan atmak mümkün. Yapmanız gereken 10 gün boyunca kahvaltıda yumurta yemek. Şekerin vücudunuzdan atıldığını hissedeceksiniz.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu