Bu İşte Terslik Var – 7610

Bu İşte Terslik Var

Samsun’un Terme İlçesi’ne bağlı Evci ve Sakarlı Mahallesi’nde yazlık evlerin bulunduğu sahil mevkiinde gündüz yanan sokak lambaları gece yanmıyor. Akşamdan sabahın ilk ışıklarına kadar sahil caddesinin zifiri karanlık olduğunu söyleyen mahalle sakinleri, YEDAŞ 186 Arıza Hattı’na konuyla ilgili şikayette bulundu.

Yazlık evlerin olduğu bölgede vatandaşlar akşam saatlerinde sahile çıkamadıklarını belirterek, YEDAŞ’ın “gündüz yanan, akşam kapanan” aydınlatma direklerini onarmasını talep etti.

GÜNDÜZ YANIYOR AKŞAM KAPANIYOR

Uzun zamandır sahildeki aydınlatmaların ters zamanlarda yandığını belirten vatandaşlar, “Sokak aydınlatma lambaları sabahtan akşama kadar yanıyor, akşam da hava kararmaya başlayınca kapanıyor. Tam tersi olması lazım. Akşamdan sabaha kadar tüm sahil zifiri karanlık. Bu durumu YEDAŞ 186 Arıza Hattı’na bildirdik. Yaz aylarında olduğumuz için yazlık evler dolu. Karanlıktan dolayı güvenlik zafiyeti oluyor. Çocuklarımızı dışarı çıkaramıyoruz. YEDAŞ’tan ters zamanlarda yanan lambaları düzeltmesini istiyoruz” dediler.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu