Burak Öksüz O İddiaları Yalanladı! – 7562

Burak Öksüz O İddiaları Yalanladı!

Atakum Belediyesi’nde intihar girişiminde bulunan Samet Keleş’in Cemil Deveci döneminde işten atıldı iddialarını yalanlayan Atakum Belediyesi Basın Danışmanı Burak Öksüz sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İntihar teşebbüsünde bulunan Samet Keleş’in bir önceki dönem yönetiminde işten çıkarıldığını belirten Öksüz, “Atakum Belediyesi’nde bugün yaşadığımız intihar girişimine, kendi tiyatrolarını da dahil eden bazı haber kuruluşlarına naçizane bir cevap olsun. Her olayda bir manipülasyon peşinde olan, halkı yanlış yönlendirmeye çalışan, tiyatrolarla, iftiralarla algı yönetiminde hep duvara toslayan ekibin isim isim kim olduğunu bilmeyenimiz yok. Doğruların doğru şekilde, halkı bilgilendirme amacıyla yapılması gereken gazetecilik mesleği, ne yazık ki farklı bir boyuta ulaştı.

Bu belge de bunun kanıtıdır.”

“İntihar teşebbüsünde bulunan Samet Keleş’in Mayıs 2018’de; yani bir önceki dönem yönetiminde SGK 27 koduyla, yani “Tutukluluk Nedeniyle Fesih” ile işten çıkarıldığı açıkça görülmektedir.

Bilerek ve isteyerek halkı yanlış yönlendiren bazı medya kuruluşlarının, yapılan yanlışlardan tez zamanda dönmelerini umuyorum.” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu