Burger King Sosyal Mesafeyi Sosyal Mesafeli Whopper ile Koruyor – 10060

Burger King Sosyal Mesafeyi Sosyal Mesafeli Whopper ile Koruyor

Türkiye’de vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®’in ikonik hamburgeri Whopper®, sosyal mesafe problemini kökten çözmek için harekete geçti. Doyurucu Whopper® eti, büyük boy yumuşak susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan ikonik Whopper® lezzetlerine bir yenisi daha eklendi. Bol sarımsaklı mayonezli ve 2 kat fazla soğanı ile Sossal Mesafeli Whopper®, sosyal mesafesini korumak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Reklam ajansı VMLY&R tarafından geliştirilen yeni kampanya için gerçek zamanlı pazarlama kategorisinde global örneklerdeki gibi hack marketing çalışması hazırlayan Burger King®️, yeni normalde sosyal mesafe kuralına misafirleriyle birlikte uyacak. Damaklarda bıraktığı yoğun lezzetiyle lezzetseverler arasında sosyal mesafeyi zorunlu kılan Sossal Mesafeli Whopper®️ bağımlılık yaratacak. Burger tutkunlarının beğenisini kazanacak Sossal Mesafeli Whopper®️ hem sosyal mesafeyi koruyacak hem de alevde ızgara lezzetini bambaşka bir noktaya taşıyacak.

TAB Gıda Lezzetlerine Kesintisiz Erişim Sürüyor
Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzetseverlerin sağlığı olan hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda, Koronavirüs’e (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. Tıkla Gelsin® ve Yemek Sepeti’nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden de güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ve eldivenle hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında görev yapan çalışanların hem de siparişi teslim eden kuryelerin ateşi düzenli olarak ve sipariş yola çıkmadan hemen önce ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Güvenli Paket uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınıyor. Ayrıca ‘Siparişimi Kapıya As’ ve ‘Temassız Teslimat’ seçenekleriyle sıfır temas ile sipariş kapıya bırakılıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu