Cennet Gören Mezar Satan Bakın Kim Çıktı – 8135

Cennet Gören Mezar Satan Bakın Kim Çıktı

Samsun’da yeğenini özel kalem müdürü, bir başka yeğenine de  belediyeye ait şirket kurmasıyla eleştirilere konu olan Atakum Belediye Başkanı CHP’li Cemil Deveci, şehir dışına giderken CHP’li meclis üyesi Şefahattin Sağdış’ı görevlendirme ile başkanvekili yaptı. 

Asıl işi emlakçılık olan Sağdış, başkan koltuğuna oturup, açılış ve ziyaretlere başlayınca, sosyal paylaşım sitesi youtube’de ‘Cennet gören mezar satışı yapan emlakçı’ videosu Samsun’da gündeme oturdu. 

BAŞKAN ŞEHİR DIŞINDA EMLAKÇI VEKİLİ KOLTUKTA

İzmir’de düzenlenen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı Yerel Yönetimler Reformu ve Yerel Demokrasi Buluşmaları toplantısına katılan CHP’li Atakum Belediye Başkanı Avukat Cemil Deveci’nin başkanlık görevini vekaleten yürüten Sağdış, emlak ofisinde çektirdiği videosunda 
cennet gören mezar satışı yaptığını anlatıyor ve vatandaşa ‘nasıl cenneti gör düğünü, iskanlı  ve iskansız satışlar yaptığını’ anlatıyor.  

İZLENME REKORLARI KIRIYOR 

2018’de çektiği videoyu sosyal paylaşım sitesi youtube yüklemiş olan Başkanvekili Sağdış, “videonun içerisinde ‘cennet gören mezar satışları yapıyoruz, cehennemde gören yer olursa yaparız’ şeklinde şaşırtıcı diaologlara yer veriyor. Video izlenme rekorları kırıyor. 

Atakum Belediyesi Başkanvekili Sağdış’ın internette ‘Cennet gören mezar yeri satıyoruz’ başlığında bir videosu bulunuyor. Videoda şaşırtıcı diyaloglar yer alıyor. 

Sağdış, vekaleten üstlendiği başkanvekilliği görevi ile kentte çeşitli ziyaretlerde gerçekleştirdi. 

Başkan İzmir’de 

Atakum Belediye Başkanı Deveci, İzmir’deki toplantıya katıldı. Görevini vekaleten Sağdış’a bıraktı.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu