CITY MALL AVM’ye Görkemli Açılış – 8286

CITY MALL AVM'ye Görkemli Açılış

Gün boyu süren animasyon gösterilerinin hemen ardından akşam saatlerinde muhteşem defile ile açılış doruğa çıktı. Ünlu top modeller Itır Esen ve Tuğçe Dural, 2018 ve 2019 best modelleriyle birlikte birbirinden şık ve tarz kıyafetleri podyumda sergiledi. 

“Samsun’un Yaşam Noktası Olacak” sloganı ile hizmete açılan CITY MALL Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Samsunlular, ulusal ve yerel onlarca markalayla tanıştı, AVM’de etkinlikler gün boyu sürdü.

Bando ekibi eşliğinde yapılan birbirinden etkileyici şovlar açılışa renk katarken, pandomim ekibinin sergilediği gösteri de davetlilerden büyük beğeni topladı. Açılışta palyaçolar, uzun adam ve çeşitli dans gösterileri izleyenlerin alkışını topladı.

Açılış programında, ünlü sanatçılardan Safiye Soyman ve eşi Faik Bulut, mağazaları ziyaret ederek hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. AVM’nin düzenlediği çekilişte, Samsunlulara değişik mağazalardan indirim ve hediye çekleri dağıtıldı. 

Samsun’un adeta çekim merkezi haline gelecek olan CITY MALL AVM’de 7’den 70’e herkes için aklınıza gelebilecek herşey düşünülürken, Samsunlular etkinliklere yoğun ilgi gösterdi, markaların mağazalarına akın etti.

Açılış programının son günü olan 12 Ocak Pazar günü ise ünlü modacı Erol Albayrak yönetiminde moda tasarım etkinliği düzenlenecek. Defilede ünlü manken Özge Ulusoy, Itır Esen ve Tuğçe Dural gibi ünlü top modellerin yanı sıra yerli/yabancı 24 best model, podyumda yürüyecek.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu