Çocuklar İçin Yepyeni Bir Marka Doğdu – 6117

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Çocuklar İçin Yepyeni Bir Marka Doğdu

Kidmosfer ile tanış ve hayal gücünü özgür bırak! 2011 yılından bu yana yayıncılık hayatına devam eden abm Yayınevi’nin bilgi birikimi ve deneyimlerinin eseri olarak doğan Kidmosfer, çocukların bol bol oynayacağı, hayaller kuracağı, sınırsız şey öğreneceği ve nefes alacağı bir yer. Çocuklara eğlenirken öğreneceği yepyeni bir serüven vadeden Kidmosfer, çocuklarla daha güzel bir dünya için daha çok oyun, daha çok kitap, daha çok zaman ve daha çok eğlence mottosunu benimsiyor. Kutu oyunları, puzzle çeşitleri, seyahat kitleri ve çocuğa dair bir sürü yaratıcı şey Kidmosfer ile keşfedilmeyi bekliyor!

Dünya Klasikleri Puzzle Serisi

Kidmosfer’in puzzle serisi, ilk olarak en sevilen masallar Hansel ve Gretel, Peter Pan, Pamuk Prenses ve Alice Harikalar Diyarı ile çocukları, kahramanların büyülü dünyasına dahil ediyor. Bu yolculukta birleştirdikleri her bir parçayla kahramanlara eşlik ederek masalı tamamlayan küçüklerin zihinsel, fiziksel ve duygusal becerileri gelişiyor.

Bir Dolu Seyahat Bir Dolu Oyun – Seyahat Çantası

Kidmosfer’in Seyahat Çantası ile yolculuklar hiç bu kadar eğlenceli olmamıştı! Küçük gezginler, eğlence dolu seyahat çantası ile zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor. Çıktığı her yolculukta onlara “Bir Dolu Seyahat Bir Dolu Oyun” eşlik ediyor. Çocuklar kutunun içerisin de yer alan aktivite kitabı ile eğleniyor, oyun kartları ile yolculuğuna keyif katıyor, seyahat günlüğü ile tatilini unutulmaz kılıyor ve birbirinden renkli çıkartmaları dilediği yere yapıştırarak tatilini renklendiriyor.

Kart Oyunları

Kidmosfer’in hayal gücünü ve yaratıcılığı geliştiren kart oyunları ile bu yaz çok eğlenceli geçecek. Haydi Söyle! Kelime Avcıları ile çocuklar düşüncelerinin sınırlarını zorlayarak nesnelerin benzersiz özelliklerini keşfederken küçükten büyüğe her yaş için uygun olan Canavar Karnaval ile hayal gücünü ve hafızasını geliştiriyor. …Mış Gibi Dans Et, …Mış Gibi Şarkı Söyle, …Mış Gibi Zıpla kart oyunları ile çektiği kura kâğıdında yazan rakam kadar…Mış gibi dans ederek, şarkı söyleyerek ya da zıplayarak adım atan oyuncular, eğlenirken İngilizce de öğreniyor.

Kidmosfer Hakkında:

Kidmosfer, 2011 yılından bu yana yayıncılık hayatına devam eden abm Yayınevi’nin bilgi birikimi ve deneyimlerinin eseri olarak doğdu. “Çocuklarla daha güzel bir dünya için daha çok oyun, daha çok kitap, daha çok zaman ve daha çok eğlence” mottosuyla yola çıkan Kidmosfer, kutu oyunları, puzzle çeşitleri ve seyahat kitleri ile oynarken öğreten, zeka gelişimini ve yaratıcılığı destekleyen oyunlar sunuyor.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu