Cumhuriyetimizin 98. Yılı Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun – 10611

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Cumhuriyetimizin 98.  Yılı Tüm Ulusumuza Kutlu Olsun

24 Haziran 2018 seçimleri ile Laik, demokratik, parlamenter sosyal hukuk devleti yönetimi; Saray’a ve tek adam vesayetine geçmiştir. Bugün yaşadığımız birçok sıkıntının ve karanlık günlerinde nedeni tek akıl ile yönetilemeyen Türkiye ve rejim sistemidir. Biz Atatürkçüler, Cumhuriyete inananlar umudumuzu yüksek tutarak tekrar aydınlık, çağdaş bir geleceği inşa etmek adına kararlılığımızı asla yitirmedik. Tek kurtuluş yolumuzun Atatürk İlke ve Devrimleri olduğunun bilinci ile çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Derneğimiz yolum Atatürk diyen herkese açıktır. Bu Cumhuriyet Atatürk’tür…

Atatürksüz bir Tarih, Atatürksüz bir Türkiye yaratmaya çalışanlara inat Atatürk’ün başlattığı aydınlanma devrimi yolunda anlatmaya, çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz.

Cumhuriyetin tüm kazanımları tırpanlanmış olsa da Emperyalizme ve onun gerici, bölücü işbirlikçilerine karşı; dünyada ilk ve tek emperyalizmi dize getiren liderin çocukları olarak mücadele azim ve irademiz asla bitmemiştir.

Bu gün gelecek korkusu yaşayanlar rejimi değiştirmek isteyenlerdir.

Ülkemizi, bağımsız düşünen, özgür yaşayan, laik, geleceğe güvenle bakan insanların Ülkesi, Atatürk Türkiye’si yapmak azim ve kararındayız.

Bunu gerçekleştirecek Cumhuriyetçi program, Atatürk’ün Devrimci Cumhuriyet felsefesinin özünde ve başarılarla dolu pratiğinde mevcuttur.

Bu sene de Cumhuriyet Bayramımızı coşku ile kutlamak için bir dizi etkinlikler düzenledik.

29 Ekim 2021 Cuma günü Saat:11.00 de siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri, sendika ve odalarla beraber Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve basın açıklaması yapacağız.

29 Ekim 2021 Cuma Günü Saat:19.30 da Elli altılar DSİ önünden başlayacak ‘’Cumhuriyet Fener Alayı’nda Samsun Halkının katılımı ile coşku içinde yürüyeceğiz.

30 Ekim 2021 Cumartesi Saat:19.30 da Samsun Anemon Otel de ‘’98. Yıl Cumhuriyet Balomuzu’’ gönlü bizle olan tüm Atatürkçüler ile beraber tek ses, tek yürek olarak gerçekleştireceğiz.

Türk Ulusuna önderlik ederek gerçekleştirdiği Ulusal Kurtuluş Savaşı Zaferi sonrasında, en büyük eserim dediği “Cumhuriyeti” kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk, “Türkiye Cumhuriyetinin ilelebet payidar kalacağını” söylerken, gelecek kuşaklara “Cumhuriyetin savunulması” görevini de vermiştiR.

Bugün bu görevi yerine getirmek sorumluluğu BİZLER İÇİN DAHA BÜYÜK GÖREV OLMUŞTUR.

‘’Cumhuriyeti kuranlar onu korumaya da muktedir olmalıdır.” Hep dediğimiz gibi ” Bu Vatan ve bu Cumhuriyet” bize Atamızdan mirası ve emanetidir. Bu mirasa sahip çıkmak bizim namusumuz ve görevimizdir.

Cumhuriyetimizin 98.Yılını coşku ile kutlamaya hazırlanırken; Milli Mücadele şehri Samsun’a yakışır şekilde, tüm etkinliklerimize Samsun Halkını davet ediyoruz.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu