Danimarkalı Golcü Samsunspor’dan 10 Milyon Lira İstedi – 10298

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Danimarkalı Golcü Samsunspor'dan 10 Milyon Lira İstedi

Transfer çalışmalarına yabancı oyuncular üzerine ağırlık veren Yılport Samsunspor, forvet arayışlarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlılar genel olarak sözleşmesi sona eren, bonservisi elinde olan futbolcularla anlaşma sağlamak istiyor. Bir çok oyuncuyla masaya oturan fakat yüksek bonservis ya da istenilen yıllık ücretler nedeniyle transferlerden vazgeçen Yılport Samsunspor’un Christian Gytkjaer’le temasa geçtiği haberleri hızla yayılmıştı.

SAMSUNSPOR VAZGEÇTİ
Kırmızı-Beyazlıların Danimarkalı golcüyle masaya oturduğu fakat anlaşma sağlayamadığı öğrenildi. Polonya ekiplerinden Lech Poznan’da forma giyen, bu sezon attığı 24 golle yıldızlaşan Gytkjaer’in Samsunspor’dan 1.3 Milyon Euro (10.1 milyon TL) yıllık ücret istediği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonu biten 30 yaşındaki futbolcunun bu talebi karşısında Samsunspor’un transferden vazgeçtiği, alternatif isimlere yöneldiği öğrenildi. 

Danimarka, Norveç ve Almanya liglerinde de forma giyen 1.85 boynundaki golcü futbolcu Danimarka millî takım forması altında 9 maçta 5 gol attı.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu