Dikkat..! Acil işçi aranıyor..! – 8299

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Dikkat..! Acil işçi aranıyor..!

Kurumların personel ihtiyacı için işe alım ilanları İŞKUR’da yayınlanmaya devam ediyor.

Başvuru nasıl yapılır?

İşsiz olan, işkur.gov.tr adresinden siteye kaydolup, TC numarası ile başvuru yapabiliyor. Kişi özgeçmişindeki kişisel bilgilerle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor. İsteyen İŞKUR iş müdürlüklerinden de sisteme üye olup, kendisine uygun işe başvurabiliyor. Yurt içi ve yurt dışı iş ilanlarını arayabiliyor. İşverenlerle doğrudan temasa geçebiliyor.

 

Resmen duyuruldu Acil 41 bin işçi aranıyor

85 lira harçlık

Posta’nın haberine göre; İŞKUR herhangi bir vasfı olmayan kişileri meslek sahibi yapabilmek için ücretsiz ‘mesleki eğitim kursları’ düzenliyor. Üstelik bu kurlara katılanlara günlük 77 lira ile 85 lira arasında harçlık veriliyor. Programa katılmak içim işkura kayıtlı olmak gerekiyor. 16-70 yaş arası ve ilköğretim-üniversite eğitimli herkes başvurabiliyor. Detaylı bilgi işkur.gov.tr üzerinden alınabilir.

Memur ve sözleşmeli memur alınacak

Kamuya personel alımı 2020’de de sürüyor. Personel başkanlığı yeni istihdam edilecek memur ve sözleşmeli personel için ilan açtı. İlanlar arasında Dışişleri Bakanlığı, Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Jandarma ve Sahil Güvenlik olmak üzere pek çok kurum ve üniversiteler var. Devlet Başkanlığı personel alımı hakkında koşul ve şartlar ile son başvuru tarihi yayınlandı. İlgilenenler, sözleşmeli memur ve personel alımı hakkında çıkan ilanlara dpb.gov.tr adresinden ulaşabilirler.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu