Dikkat bugün başladı..! – 7618

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Dikkat bugün başladı..!

SAMULAŞ KIŞ TARİFESİNE GEÇTİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Ulaşım İmar İnşaat Yat. San. ve Tic. A.Ş.(SAMULAŞ), 09 Eylül Pazartesi gününden itibaren Kış Sefer Programı’nı uygulamaya koyacak.

SAMULAŞ’tan konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Yeni eğitim öğretim sezonunun başlaması ve yaz aylarının geride kalmasıyla birlikte otobüs seferlerimizde değişen ulaşım taleplerine göre düzenlemeler yapıldı. Başta öğrencilerimiz ve eğitimcilerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın sonbahar ve kış dönemlerinde yine rahat, hızlı, konforlu ulaşım imkanına sahip olmaları için gerçekleştirdiğimiz yeni düzenlemenin hayırlı olmasını diliyoruz” denildi.

E1 HATTI’NDA YENİ SÜRE: 8 DAKİKA!
Açıklamada ayrıca, Beledieyevleri’nden OMÜ yurtlarına kadar ulaşım imkanı sağlayan E1 hattında ise, yoğun saatlerde 8 dakika aralıklarla sefer düzenleneceği de vurgulanarak, “Yoğun tüm saatlerde sıklaştırılmış sefer aralıklarıyla ulaşım hizmeti vermeye devam edeceğiz. Terminal hattımız, yaz döneminde olduğu gibi yine 24 saat halkımızın hizmetinde olacaktır” ifadelerine yer verildi.

E3 VE E5 10 DAKİKA ARAYLA
Açıklamada ayrıca, ekspres, ring ve terminal otobüslerinin, Belediyeevleri ile Baruthane-Kalkancı güzergahında hizmet veren E3 hattında yoğun saatlerde 10 dakika, Büyük Cami-Araştırma Hastanesi güzergahında hizmet veren E4 Ekspres hattında yoğun saatlerde 15 dakika, Ondokuzmayıs Üniversitesi(OMÜ)-Araştırma Hastanesi-Otogar güzergâhında hizmet veren E5 Ekspres hattında 10 dakika aralıklarla hareket edecekleri belirtildi.

DETAYLI PROGRAM RESMİ SİTEDE
SAMULAŞ açıklamasının sonunda ise vatandaşlara, “09 Eylül 2019 Pazartesi günü başlayacak otobüs seferlerinin detaylı programına resmi internet sitemiz www.samulas.com.tr’den ulaşabilirsiniz” mesajı da iletildi


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu