Ecrin Kurnaz’ı kim öldürdü? Özkan Kurnaz… – 5507

Ecrin Kurnaz'ı kim öldürdü? Özkan Kurnaz...

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs tarihinde kaybolan Ecrin Kurnaz’a ait olduğu düşünülen kemik parçaları ve kafatası bulundu. Parçaların kime ait olduğunun tespiti için adli tıpa gönderilirken, konu ile ilgili savcılıktan açıklama yapıldı. 

 Savcılıktan yapılan açıklamada bulunan parçaların Ecrin yaşlarında birine ait olduğu, Ecrin olup olmadığı ise kesin sonuç ile belirleneceği ifade edildi.  

 Olayla ilgili jandarma ekipleri üvey amca Özkan Kurnaz’ı gözaltına aldı. 

SAVCILIKTAN YENİ AÇIKLAMA

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde kaybolduktan 21 gün sonra dün ayakkabı ve kıyafefleri bulunan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz soruşturmasını yürüten Vezirköprü Cumhuriyet Savcısı Kadir Çakmak, “Vücut bütün halde değil. Şuanda Ecrin’e ait olup olmadığını da bilmiyoruz” dedi. Kemiklerde hayvan dişlerinin olduğunu belirten Çakmak, şu ana cinsel istismara yönelik bir bulgu olmadığını söyledi.

 

Orman muhafaza memurlarının bir adet çocuk ayakkabısı bulması üzerine kendilerine ihbarda bulunduklarını belirten Çakmak, “Jandarma ekipleri de bizimle arama tarama faaliyetlerine katıldı. Arama yaparken ayakkabının bulunduğu noktanın etrafındaki dere yatağında elbise parçaları bulduk. Dağınık elbise parçaları takip edildi, aşağı noktadaki dere yatağında kemikler bulundu. Yüz metreye yayılmış vaziyette küçük bir çocuğa ait olduğunun tahmin ettiğimiz kafatası kemiği, kaburga kemiği, kaval kemiği gibi ufak parçalı kemikler bulundu. Vücut bütün halde değil. Şuanda Ecrin’e ait olup olmadığını da bilmiyoruz. Yaş ve kıyafet durumun uyumlu ancak kesinliğe ulaştırmak için ilgili dairelerden kriminal raporlarını alıp incelemelerimizi tamamlayacağız” dedi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu