En İyi Markalar Uygun Fiyatlarla Her Zaman Koçtaş’da – 9698

En İyi Markalar Uygun Fiyatlarla Her Zaman Koçtaş'da

Yaşamın olduğu her yeri geliştiren ve güzelleştiren Koçtaş, evini hayallerindeki gibi yenilemek isteyenler için “3 Al 2 Öde” kampanyasını müşterileriyle buluşturmaya devam ediyor. Her reyonda bulunan turuncu etiketli on binlerce üründe geçerli olan kampanya kapsamında, ister benzer ister farklı kategorilerden 3 ürün alanlar sadece iki ürün için ödeme yapıyor.

Koçtaş’ın sunduğu avantajlar bu kampanyayla da sınırlı değil. Koçtaş, ayrıca zamanın büyük bir kısmının evlerde geçirildiği bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan klima, bahçe yemek seti ve boya gibi evleri güzelleştirecek tüm ürünlerde en iyi markaları en uygun fiyatlarla müşterileriyle buluşturuyor. Evini renklendirmek isteyenler Fabel 20 kg duvar ve tavan boyasına 109.90 TL, dışarının serin havasını evine taşımak isteyenler Fuji Plus klimaya montaj dahil 4.499 TL, bahçede keyifli vakit geçirmek isteyenler ise 4 sandalye ve masadan oluşan Jamirya Ahşap yemek setine 1.299 TL’den sahip olabiliyor.

Koçtaş’ın on binlerce turuncu etiketli üründe geçerli “3 Al 2 Öde” kampanyasından ve özel fırsatlardan yararlanmak isteyenler, sıfır tolerans önlemleriyle açılan Koçtaş mağazalarını veya Koçtaş mobil uygulaması ve koctas.com.tr’yi ziyaret edebilir.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu