En Şık Düğün Hediyeleri Saat&Saat’te – 10359

En Şık Düğün Hediyeleri Saat&Saat’te

Normalleşme süreciyle birlikte uzun zamandır beklenen düğünler de yeniden başladı. Gelin ve damadı bir hediyeyle mutlu etmek isteyenler için saat, mükemmel bir hediye alternatifi oluyor. Dünyaca ünlü saat markalarının Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, zengin saat koleksiyonlarıyla birbirinden şık seçenekler sunuyor. Kadın saatlerinde altın ve rose gold renkleri öne çıkarken, ışıltılı taşlarla tamamlanan zarif modeller gelinlerin büyük beğenisini topluyor. Erkek saatlerinde ise deri kayışlı, klasik modeller ve siyah çelik modeller de ilgi görüyor.

Gelinlere özel, mücevher gibi tasarımlar

Esprit’in zarafetiyle gelinlerin kalplerini çalan pembe altın saati, kadranı çepeçevre saran ışıltılı taşlarla iddiasını gözler önüne seriyor. Sadeliğin ihtişamını yansıtan Guess’in altın tonundaki modeli, bileziğinde, kadranında ve bezelinde kullanılan ışıltılı taşlarla çarpıcı bir etki yaratıyor. Işıltılı taşlar ve geometrik detaylarla zenginleştirilen ince bileziğiyle son derece şık görünen Michael Kors, gelinlerin bileğine çok yakışıyor.

Her tarza uygun model var

Tommy Hilfiger’ın siyah çelik bileziği ve yalın kadranıyla son derece estetik görünen modeli, siyah damatlıklarla eşsiz bir uyum sergiliyor. Genç ve kendini genç hisseden erkeklerin favorisi olmaya aday Gc’nin spor-şık tarza sahip modeli, rose gold detaylarla zenginleşen kadranı ise göz alıyor. Klasik tasarımlardan vazgeçemeyenlerin beğenisini toplayan Boss, siyah deri kayışı ve rose gold kasasıyla son derece uyumlu olan lacivert kadranıyla farkını bir kez daha gözler önüne seriyor. Emporio Armani’nin lacivert deri kayışı ve yalın şıklığıyla dikkat çeken modeli ise tercihini lacivert damatlıklardan yana kullanacak olan damatların şıklığını tamamlıyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu