Atakum Alanlı Türkel Serhat Diyor!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, Alanlı Mahallesi'ne ziyarette bulundu.

Alanlı sakinleri tarafından büyük ilgi ile karşılanan Serhat Türkel, vatandaşlara projelerinden bahsetti.

Vatandaşların sorunlarını dinleyen CHP’li Türkel, “Atakum halkına söz veriyorum, hepinize komşu olacağım. Beni makamda değil, sokakta göreceksiniz. Acılarımızı da, mutluluğumuzu da birlikte paylaşacağız” dedi.

Atakum’un Karadeniz ve İç Anadolu Bölgesi’ndeki kentlerden göç alan ve her geçen zamanda nüfusunun arttığına vurgu yapan Serhat Türkel, “Ülkemizde çok ilden fazla nüfusa sahip ilçeyiz. Kocaman kentiz. Özellikle yaz aylarında günlük nüfusumuz 500 binleri geçiyor. Öğrenciler Atakum’dan ayrılmak istemiyor. Atakum’un artık kent kimliği olmalı” sözlerini kaydetti.

“Çocuklarımıza ‘Atakumluluk bilinci’ aşılamalıyız” diyen CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şöyle konuştu; “Şehrimizin en değerli markası Samsunspor. Futbol dedik mi Atatürklü arma var. Çocuklarımızın eğitimleri kadar spor yapmaları da çok önemli. Bu anlamda tesisler kuracağız. Atakum Belediyespor sporcu fabrikası olmalı. Aynı zamanda kurumsal bir yapı kurarak, Atakum’un armalı saatleri, forması, posterleri olmalı ki; Atakumluluk bilincini çocuk yaştan itibaren aşılayabilelim.”

CHP’li Serhat Türkel, sözlerine şöyle devam etti; “Az önce bir söz verdim. Ben komşunuz olacağım, sokakta olacağım. Ben sokakta halkla buluşacaksam belediyede işlerin devam etmesi gerekmez mi? İşte tam bu noktada ‘liyakatli kadro’ vurgusu yapıyorum. Başkan belediyeden çıktıktan sonra arkamızda işler aksıyorsa, vatandaş derdini çözemiyorsa burada sorun var demektir. Eşinin ehli, alanında uzman, kent yönetimini bilen ve vatandaşla iletişimi düzgün olan kadrolarla hizmet edeceğiz. Alanlılı hemşerilerimiz bizlere sorunlarından bahsetti. Başkan olduğumda yine geleceğim. Atakumluların arasında gezerken sorunları, eleştirleri ve şikayetleri sizlerden bizzat ben öğreneceğim. Yönetim şeklimiz çok basit olacak. Vatandaş belediyeye geldiğinde karşısında yetkili kadroları bulacak. Kapı kapı dolaşıp, muhattap bulamadım demeyeceksiniz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu