Canlı yayın açıp Türkiye’yi yasa boğan depremle alay ettiler

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından sosyal medyaya düşen bir görüntü vicdanları sızlattı. Görüntülerde iki genç kızın, “Allah’ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine bir deprem olsun yerle bir olsun buralar.” herkesi çileden çıkardı. Videoyu izleyenler, İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve Jandarma’yı etiketlerken, videonun Kahramanmaraş depreminden önce mi sonra mı çekildiği bilinmiyor.

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler büyük yıkıma neden oldu. Kahramanmaraş’ın yanı sıra Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay’da çok sayıda bina yıkıldı.

TEPKİ ÇEKEN GÖRÜNTÜLER

Depremler, binlerce vatandaşımızın aramızdan ayrılmasına neden oldu. Türkiye ve dört bir yanından afet bölgesine arama kurtarma ekipleri ve yardım malzemeleri gönderilirken, sosyal medyaya düşen bir görüntü vicdanları sızlattı.

“İNŞALLAH YİNE BİR DEPREM OLSUN, YERLE BİR OLSUN BURALAR”

Bir sosyal medya programında canlı yayın yapan iki genç kızın kullandığı ifadeler tepki çekti. Genç kızlar, “Allah’ım sen bu ülkeye bir daha deprem nasip eyle. İnşallah yine bir deprem olsun yerle bir olsun buralar.” şeklinde skandal sözler sarf etti. Videoda görünmeyen üçüncü bir kişi ise, Şimdi ağlayacaklar, yapmayın kız.” dedi. Şahıslar daha sonra uzun süre gülüp kahkaha attı.

SOSYAL MEDYA KULLANICILARI İSYAN ETTİ

Videoya çok sayıda tepki yağdı. Görüntülerin ardından bazı sosyal medya kullanıcıları, İçişleri Bakanlığı, Emniyet ve Jandarma’yı etiketleyerek harekete geçilmesini istedi.

GÖRÜNTÜLERİN NE ZAMAN ÇEKİLDİĞİ BİLİNMİYOR

Öte yandan görüntülerin Kahramanmaraş depremlerinden önce mi sonra mı çekilip çekilmediği bilinmiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu