Geleceğin Otomobil Boyama Atölyesi İçin İş Birliğine Gitti – 9259

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Geleceğin Otomobil Boyama Atölyesi İçin İş Birliğine Gitti

Dassault Systèmes, anahtar teslim otomobil boyama sistemlerinin planlanması ve yapımında dünya lideri olan Geico Taikisha ile otomotiv üreticilerinin üretim esnekliğini artırmak için iş birliğine başladı.

Geico Taikisha, Dassault Systèmes’in DELMIA uygulamalarını kullanacak. Firma, bu çözümden, otomobil gövdesi boyama sektörünün verimliliğini, güvenliğini, kalitesini, maliyet verimliliğini ve sürdürülebilirliğini iyileştirmeye yönelik tasarlanan ve geleceğin otomobil gövdesi boyama atölyesi olan “Smart Paintshop (Akıllı Boya Atölyesi)”nde üretim yürütme sistemi olarak yararlanacak. Bu çalışma Geico Taikisha’nın otomotiv müşterilerine geleceğin fabrikasında karşılaşılabilecekleri zorlukları yönetmeleri için uçtan uca bir çözüm sunarken aynı zamanda benzersiz bir değer yaratmasını da sağlayacak.

Küresel operasyonları dijital süreklilik yoluyla dönüştüren DELMIA uygulamaları, üretim operasyonları ve tedarik zinciri süreçlerinde küresel ölçekte görünürlüğü, kontrolü ve senkronizasyonu geliştiren ve tüm paydaşları ağ bağlantısıyla bir araya getiren ortak bir dijital platformdur. Model tabanlı ve veri odaklı dijital bir deneyim yoluyla, kullanıcılar, çevikliği artırmak ve işletmeleri ve geniş değer ağları genelinde sürekli iyileştirmeyi gerçekleştirmek için bütünsel bir yaklaşımla oluşturulabilen, yönetilebilen ve kontrol edilebilen ortak bir operasyonel süreç seti oluşturabiliyor.

Otomotiv pazarında yüksek kaliteli ürünlerin en düşük maliyetle üretilmesine yönelik talep artıyor. Büyük veri ve nesnelerin interneti teknolojilerinden faydalanan esnek üretim modelleri, endüstrinin yüksek düzeyde kişiselleştirmeye adapte olmasını ve sürekli olarak inovatif süreçler ve çözümler geliştirmesini sağlıyor. “Smart Paintshop” kullanıcıları için uyarlanabilen ve fabrikalarda kullanılan bir dijital üretim yürütme sistemi olarak, Geico Taikisha müşterilerinin bakım gereksiniminin ortaya çıkmasını önlemek ve kaliteyi, üretim oranlarını ve üretim verimliliğini artırmak için gerçek zamanlı verilerden faydalanmalarını sağlayacak.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu