Genç Şair Fahri Küçük Samsun’da Okurlarıyla Buluştu..! – 5614

Genç Şair Fahri Küçük Samsun'da Okurlarıyla Buluştu..!

Türkiye’nin genç şairlerinden ‘Taşra’da Bir Cümle Sus‘ kitabının yazarı Fahri Küçük Samsun’da okurlarıyla bir araya gelerek kitabını imzaladı.

Anadolunun bir köyünde yaşayan insanla, metropollerde yaşayan insanların ortak sorunlarına değinen Fahri Küçük, “Kitabımda küçük insanın evrensel meselelerine değinerek taşrada basit hayatlar yaşayan bazı insanların siyasi,felsefi, toplumsal ve dini meselelerde en az metropol insanları kadar bilgi ve fikir sahibi olduklarını, bu güncel meseleler üzerine kafa yorduklarını kalemimiz yazdığınca ifade etmeye çalıştık. Ayrıca anadolunun herhangi bir kasabasında, herhangi bir köyünde hayatını idame ettiren herhangi bir insanın  var olan probleminin dünyanın en büyük şehirlerinde yaşamakta olan insanlarında problemi olduğunu sert metaforlarla dile getirmeye çalıştım. Bugün Samsun’da okurlarımla buluşarak kitap imzaladım. Samsun’daki tüm okurlarıma teşekkür ediyorum. Üniversite yıllarımın geçtiği güzel şehir Samsun’u çok seviyorum. Yine buluşacağız.” dedi.

İmza etkinliğinin ardından gazetemizi ziyaret eden Genç Şair Fahri Küçük, Genel Yayın Yönetmenimiz Selahattin Çekiç’e de imzalı kitabını hediye etti.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu