Google Asistan Uygulaması Artık Kayıp Anahtarınızı Bulabilecek – 7975

Google Asistan Uygulaması Artık Kayıp Anahtarınızı Bulabilecek

Akıllı asistanlar gün geçtikçe kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak için bünyesine yeni özellikler katıyor. Google asistan ile Türkiye’de satışı bulunan Tile marka cihazlar aracılığıyla eşleşerek kaybettiğimiz herhangi bir eşyayı bulmamıza yardımcı olacak.

Gelişen teknoloji ile birlikte hayatın birçok alanında işimizi kolaylaştıracak cihazlar çıktı. Bu cihazlardan birisi de Tile markasının ürettiği takip cihazları. Bluetooth üzerinden bağlantısı sağlanan cihazlarla kendisine bağladığınız nesnenin konumunu bulabiliyorsunuz.

Geçtiğimiz hafta Google asistan 2.0 versiyonunu yayınladı. Tüm Pixel cihazlara gelecek güncelleme sonrasında birçok yeni özellik cihazlara eklenecek. Bunlardan biriside Google asistan uygulamasının Tile marka cihazlarla bağlantı kurabilecek olması. Bu eşleşme sonrasında kaybettiğiniz eşyaları daha hızlı bulabileceksiniz.

Google Home uygulaması üzerinden cihazınızı Bluetooth aygıtı olarak eşleştirmeniz gerekiyor. Bunun sonrasında ise Google asistan uygulaması üzerinden sesli eşleşme yaparak cihazı kullanmaya başlayabilirsiniz.

Özelliği kullanabilmeniz için Android ve iOS cihazlarda Tile uygulamasına ihtiyacınız olacak. Google firması bu özellik hakkında henüz başlangıç seviyesinde olduklarını gün geçtikçe daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu