Google Mesajlara Hatırlatma Özelliği Geliyor – 7925

Google Mesajlara Hatırlatma Özelliği Geliyor

Uzun süredir popüler olan karanlık modun Android 10 sürümüyle birlikte Google’a gelmesi oldukça beğenildi. Şimdide Google Mesajlara gelen yeni özellik: Google Mesaj Hatırlatıcı ile kullanıcılara yeni kolaylıklar sunuluyor. 5.2 güncellemesiyle Google Mesajlar bu özelliğe sahip olabilecek.

Google Mesajlar hatırlatıcı özelliği ile geliyor

Google Contacts, Google App, Gmail ve Google Asistan’da popüler olan karanlık mod ile kolaylık sağlayan özelliklerden bir yenisi daha ekleniyor. Google Mesajlar 5.2 ile gelecek bu özellikte Google Mesajlar Hatırlatıcısı kullanıcılarına daha sonra atacağı mesajları hatırlatarak kolaylık sağlıyor.

Günün yoğun temposu nedeniyle ya da canımız istemediği için gelen bazı mesajlar cevapsız kalabiliyor. Fakat daha sonra cevaplanması gereken bu mesajları bize Google Mesajlar hatırlatıyor.

5.2 güncellemesi ile gelen özellikte kullandığınız uygulamada sohbete basılı tuttuğunuzda sağda bir simge çıkıyor. Buradaki kategorilerden istediğiniz zaman dilimini seçerek hatırlatıcıyı kurmanız mümkün.  Seçenekler kısmında çıkan kategorideki hatırlatma süreleri bir saat, ertesi sabah, öğlen, gece şeklinde sıralanmakta. Kendinize uygun kategoriyi seçtikten sonra ise sohbetin üst köşesinde hatırlatıcıya ait bir simge beliriyor.

Seçtiğiniz süre doğrultusunda vakti gelen hatırlatıcıyla birlikte ekrana düşen mesajı ister cevaplayabilir isterseniz tekrar erteleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu