Güzel Fenomen’in Fotoğrafları Kullanılıyor – 7844

Güzel Fenomen'in Fotoğrafları Kullanılıyor

Şimdiler de sosyal medya üzerinden fenomen olan Jessica Davies’in başı fotoğrafları ile dertte. Vakti zamanında bir çok dergiye çıplak bir şekilde fotoğraf çektiren Jessica Davies’in fotoğrafları yaşlı erkeklere tuzak kurulması için kullanılıyor.

Hem stili ve yaşam tarzıyla fark yaratan ünlü fenomen takipçileri ile arasının son derece iyi olduğu belirtiliyor. Çoğu fenomen gibi ünlü oldum havasına girmeden, egosuz bir şekilde yaşantısını sürdürüyor. Ancak zamanında üstsüz bir şekilde fotoğraf çektirmeye başlayan ünlü fenomenin fotoğrafları yaşlı erkekleri tuzaklarına çekmek isteyenlerin elinde yer alıyor.

İnternet siteleri üzerinden silinmesi gerçekleşmeyen fotoğraflar birçok arkadaşlık sitesinde kullanılmaya devam ediyor.

Zamanında bu fotoğrafları çektirirken kazandığı ücret 1000 sterlin olarak belirtiliyor. Adını bu şekilde dünya kamuoyuna duyuran ünlü fenomen artık sosyal medya fenomeni olarak fark yaratıyor.

Sadece kendi fotoğrafının kullanılmadığını belirten fenomen “sadece benim fotoğraflarım kullanılmıyor. Ailem ile beraber benim fotoğraflarımı kullanarak daha samimi bir ortam yaratmayı başarmışlar” diye sözlerine ekledi.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu