‘Hafta Biterken’ programı ilk bölümüyle Samsun’un gündemdeki konularını masaya yatırdı – 8204

‘Hafta Biterken’ programı ilk bölümüyle Samsun’un gündemdeki konularını masaya yatırdı

Kanal362’den canlı yayınlanan programda Yeni Çorumspor-Yılport Samsunspor maçı öncesinde saha dışında Kırmızı-Beyazlı taraftarlar ve polis arasında yaşanan olaylar ekranlara yansıdı.

Yayın esnasında son dakika gelişmesi olarak AK Parti Samsun’da istifaları alınan ilçe başkanları açıklandı. İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Atakum İlçe Başkanı Haluk Köksoy, Kavak İlçe Başkanı Osman Atlı ve Alaçam İlçe Başkanı Selahattin Alkan, Samsun İl Koordinatörü Adnan Günnar tarafından görevden alındı.

Programda City Mall AVM’nin ortağı Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci’nin eşi Gülay Deveci’nin çıkması, yeğen avukat Merve Selin Cengiz ve akraba, eş, dostların belediyede itihdam edilmesi, AK Partili meclis üyelerine Başkan Deveci tarafından söylenen “Akrabalarınızı işten çıkaralım mı?” sözleri tartışıldı.

Çarşamba’ya yapılan Biyokütle Enerji Santrali ve Ziraat Odaları Başkanları ile mahalle muhtarının açıklamalarının konuşulduğu programda, amirden kadın güvenlik görevlisine dayak iddiası da gündemde yerini aldı.

OMÜ’lü öğrencilerin ‘ring’ mağduriyeti ve İlkadım Belediyesi’nin zamları yine masaya yatırılan konular arasındaydı.

>>>Kanal362’nin Hafta Biterken Programının tamamını Facebook’tan izlemek için tıklayın<<<

>>>Kanal362’nin Hafta Biterken Programının tamamını Youtube’den izlemek için tıklayın<<<

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu