Hızlı Tren Samsun’da Hangi Mahallelerden Geçecek – 8119

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

Hızlı Tren Samsun'da Hangi Mahallelerden Geçecek

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nca projesi tamamlanan ve ihale aşamasına gelen Samsun-Çorum-Kırıkkale Hızlı Tren Hattı’nın hangi bölgelerden geçeceği ve durak yerleri belli oldu.

450 km uzunluğunda planlanan hatta hızlı trenin Samsun, Çorum, Tokat, Amasya, Yozgat ve Kırıkkale şehirlerinden geçmesi planlanıyor. Hızlı Tren, Samsun’un 3 ilçesine bağlı toplamda 24 mahallede duracak.

İŞTE SAMSUN GÜZERGAHI

Hızlı tren, Havza İlçesi’ne bağlı Çeltek, Paşapınarı, Mısmılağaç, Tuzla, Karageçmiş ve Bekdeğin Mahallesi’nde, Kavak İlçesi’ne bağlı Çukurbük, Kayabaşı, Doruk, Karadağ, Üçhanlar, Kuzulan, Muratbeyli, Dura, Yukarıçirişli, Aşağıçirişli, Tatarmuslu, Tabaklı, Kurşunlu, Germiyan ve Güneyce Mahalleleri’nde ve Canik İlçesi’ne bağlı Kaleboğazı, Demirci köyü ve Derebahçe Mahallesi’nde bulunan istasyonlarda duracak.

Hızlı Tren aynı zamanda Çorum merkez, Sungurlu, Mecitözü, Boğazkale İlçeleri ve Evci Beldesi’nde, Kırıkkale’nin Delice İlçesi’nde, Amasya’nın merkez, Merzifon ve Suluova İlçeleri’nde, Yozgat merkez, Tokat merkez ve Turhal İlçesi’ndeki mahalle ve köylerdeki istasyonlarda duracak.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu