İlkadım Belediyesi Kan Bağışında Öncü Oldu – 7595

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

İlkadım Belediyesi Kan Bağışında Öncü Oldu

İlkadım Belediyesi ve Türk Kızalayı iş birliğinde gerçekleştirilen İlkadım Kan Bağışlıyor kampanyası İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın öncülüğünde başta belediye çalışanları olmak üzere büyük ilgi gördü. İlkadım Belediyesi Yeni Belediye Hizmet binası önüne kızılay ekiplerince kurulan kan bağışı alanında tüm gün süren etkinlikte Başkan Demirtaş kan ve kök hücre bağışının önemine dikkat çekerken beklenilen ilgiyi görmekten memnun olduklarını dile getirdi.

“İLKADIM’DA KAN BAĞIŞÇISI SAYISINI ARTTIRACAĞIZ”

Kan bağışının önemine dikkat çekerek; “Unutmamalıyız ki her an hepimizin kana ittiyacı olabilir” diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Kan hepimize ve her zaman ihtiyaç olunan bir gerekliliktir. Bu nedenle kan bağışçısı ve yanı sıra kök hücre bağışcısı olmak büyük bir önem taşımakta. Bu ihtiyacın sürekli olduğunu unutmamalıyız ve düzenli hale getirmeliyiz. Bu bilinç ile gerçekleştirdiğimiz kampanyada başta İlkadım olmak üzere şehrimizin tamamında kan bağışçısı sayısını arttırmayı hedefliyoruz. Bu gün gün boyunca burada hizmet veren Türk Kızılayı ekibinde görevli herkese ve kan bağışı yapan tüm halkımıza yürekten teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“İLKADIMLILARA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Gün boyunca alanda hazır bulunan Orta Karadeniz Bölgesi Kan Merkezi Müdürü Dr. Muhsin Yıldırım, Samsun Kan Merkezi Müdürü Dr. Serdar Bayram ve Türk Kızılayı ekibi adına İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi veren Türk Kızılayı Samsun Şube Başkan Vekili Ahmet Ali Bulut, belediye çalışanları ve İlkadımlılara teşekkür etti.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu