İlkadım Belediyesi Öğrenciler İçin Seferberlik Başlattı – 9921

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İlkadım Belediyesi Öğrenciler İçin Seferberlik Başlattı

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından uygulanan hijyen seferberliği ile 20 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılacak LGS sınavı öncesi öğrencilerin sağlıklı bir ortamda sınava girmeleri sağlanacak. Korona virüs mücadelesi kapsamında İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sınav yapılacak tüm okulları ilaçlayarak hijyenik bir ortam oluşturuyorlar.

TÜM OKULLAR İLAÇLANACAK

İlkadımlı öğrenciler 2020 LGS sınavı heyecanını yaşarken sağlıklı ve hijyenik bir ortamda sınav yapılabilmesi için İlkadım Belediyesi ekipleri sıkı bir çalışma yürütüyor. İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde yürütülen dezenfekte çalışması ile sınava girecek öğrenciler ve ailelerinin korona virüs nedeni ile tedirgin olmamaları bilgisini paylaşılırken belediye ekiplerince titiz bir çalışma yürütülüyor.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN SINAVDAN BAŞKA BİR ŞEY DÜŞÜNMELERİNE GEREK KALMAYACAK”

Yapılan dezenfekte çalışması ile sınava girecek öğrenci ve ailelerinin içlerinin rahat olmasını amaçladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Değerli öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirecek bu önemli sınavda sınavdan başka bir şey düşünmeden gönül rahatlığı ile sınavlarına girebilmelerini sağlamak için ekiplerimiz adeta bir hijyen seferberliği başlatmış durumda. Sınavın yapılacağı tüm okulları ilaçlayarak dezenfekte ediyoruz. Çocuklarımızın sağlığı korumak için elimizden geleni her zaman yapmaya hazırız. Bu vesile ile Cumartesi günü gerçekleşecek LGS sınavında tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu