İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmete Başladı – 6059

Murat Senel Yatay Banner

Ender Gür yatay Banner

Hasan Togar yatay Banner

İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında Hizmete Başladı

Gazi Beldesi, Yeşilkent Beldesi ve İlkadım Beldesi’nin birleşimi ile Türkiye’de birçok ilden büyük bir ilçe olarak yıllardır iki farklı hizmet binasında hizmet veren İlkadım Belediyesi 1 Temmuz 2019 Pazartesi gününden itibaren Kadıköy Mahallesi, Ulugazi Toki Konutları önü, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi yanında inşa edilen yeni binasında hizmete başlıyor.

DAHA HIZLI VE VERİML HİZMET OLACAK
Bir birine bağlı birimlerin farklı yerleşkelerde hizmet vermek zorunda olmasından kaynaklanan problemleri  ortadan kaldıracak olan yeni hizmet binasında, vatandaşların alacakları hizmetler de tek çatı altında toplanmış olacak. Birimlerin kendi arasındaki iletişimleri hızlanırken verim de artmış olacak.

DEMİRTAŞ; “YENİ DÖNEMDE YENİ HİZMET BİNAMIZ İLE HİZMET KALİTEMİZ ARTACAK”
Pazartesi gününden itibaren İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binasında vatandaşın hizmetinde olacaklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “İlkadım ilçemizde İlkadımlı hemşehrilerimize yakışır bir hizmet binasında Temmuz ayının ilk gününden itibaren hizmet vermeye başlıyoruz. İki farklı yerleşkede hizmet vermekten kaynaklanan aksaklıkları ortadan kaldırarak daha hızlı, verimli ve kaliteli hizmeti vatandaşlarımızla buluşturacağımız yeni binamızın ilçemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımız bundan sonra tüm işlemleri, talepleri ve önerileri için yeni hizmet binamızda misafirimiz olabileceklerdir.” diye konuştu.


250x250 Banner

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu